12
 • zetortraktor
  #12
  "helyesen írtam, hogy bukni fog. "

  nem ezt írtad. azt írtad, hogy itthon bukni fog. majd azzal próbálod igazolni magad, hogy bemásolod a 2. kommentet, ami után kommentelted, hogy itthon bukni fog.

  az most szerintem nem érdekes, hogy tudjuk, hogy itthon top10-es volt a film egy ideig, hogy semmi köze az imdb pontnak a bukáshoz, az sem érdekes, hogy mégis mi a meglepő abban, hogy páran automatikus, nézés nélkül lepontoznak. a kommentben az az érdekes, hogy van valaki, aki annyira vágyik az önigazolásra, hogy még be is posztolja, hogy "LÁM! Én megmondtam."

  van itt még valaki, aki szokott olyat kommentelni bárhova, hogy igaza volt? nincs. nem lep meg.

  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2023.01.14. 17:32:18
 • Macropus Rufus
  #11
  imdb 3.1... szóval kb. helyesen írtam, hogy bukni fog.
 • kalapos01
  #10
  Nyilván lehet, hogy nagyon szar lesz. Lehet, hogy nagyon jó. De az biztos, hogy ha más lenne a címe, akkor amellett, hogy kevesebben néznék meg, sokkal többen szeretnék, csak ugye manapság a sok hópihe már egy cím miatt elkezd hisztizni, és nem az érdekli, hogy szórakoznak-e egy jót.
 • wraithLord
  #9
  Kicsit olyan, mint egy francia film, hogy mindenki ilyen "egytucat" kinézetű, és - hogy politikailag korrekt legyek - senki sem különösebben szép. :D

  Azt már most látom, hogy Terence Hill szerepét nem sikerült elkapni, az ő karakterének nem csak azok a sarokkövei, hogy atletikus, mozgékony és sokat beszél, hanem hogy szépfiú is. Hát ez utóbbit nagyon nem lehet róla elmondani.

  Szerintem azért nem kell leírni, olasz film, biztos meglesz a hangulata neki, maximum nem sok köze lesz az eredeti filmhez.
 • kalapos01
  #8
  "Miért nem lehet értelmezni azt, hogy egy film megbukik, akkor is ha vásárolt? :o "

  Akkor tudnád értelmezni, ha tudnád a bevételt, látnád a nézettséget, bármilyen mért dolgot. Mivel a Netflixen csak azt látod, hogy mi nagyobb, top10-es siker, ezért nem lehet különbséget tenni a "kis siker", a "közepes teljesítmény" és a "senki nem nézte meg" között.

  Tévében, moziban könnyű meghatározni valamit, ami bukás, de streamingen nem látunk mutatókat, nem tudjuk, hogy mikor sikeres egy most vásárolt 1974-es angol dráma. Valószínűleg ez nem nézettséghez van kötve, ugyanis míg a moziban egy plusz néző plusz pénzt jelent, a tévében egy plusz néző jelentHET plusz pénzt vagy más előnyt, addig streamingen egy vagy tíz plusz néző egy film esetében nem jelent semmit a Netflixnek. Azzal nem nyernek, hogy én vagy te két órával többet használjuk, mert nem fizetünk pluszba érte, nem nézünk reklámokat. Érted.
 • Macropus Rufus
  #7
  én azért gondoltam erre, mert nálunk a Bud Spencer / Terence Hill páros filmjei nagyon népszerűek. Tény, hogy nem mai filmek, de gagyinak nem nevezném őket, csak nem akarnak többnek látszani mint amik. Vélhetően a világ más részén nem lesz gond, de erre felé nem lesz nagy siker.
  Miért nem lehet értelmezni azt, hogy egy film megbukik, akkor is ha vásárolt? :o
 • kalapos01
  #6
  Nem tudom. A régi nem volt rossz pedig, bár nyilván mai szemmel már gagyi. A fiatalokat ettől még érdekelheti egy ilyen akciókomédia. Meglátjuk, még ha azt nem is lehet értelmezni, hogy valami vásárolt sorozat "bukik" egy streaming platformon.
 • Macropus Rufus
  #5
  hát ez a film itthon tuti bukásra van ítélve.
 • zetortraktor
  #4
  Emberek, akik az IMDb-re hivatkoznak és olyan világban élnek, hogy azt hiszik, hogy egy ilyen filmet nem pontoznak le a trollok megtekintés nélkül. (De persze, ha azt gondolod, hogy ha a film remek, akkor rajzanának a 8, 9, 10 pontos osztályzatok, akkor nem téplek ki az álomvilágból.)

  És még mondja valaki, hogy a netezők 90%-át nem lehet befolyásolni. Szerintem nincs annál cikibb, ha valaki netes osztályzatokat vagy neadjisten kommenteket mond vissza. Nem azért, mert mondjuk nem valósak, hanem azért, mert konkrétan megnézi a netes osztályzatokat és elolvassa a kommenteket, hiszen akkora jelentőséget tulajdonít nekik.

  Szerencsére a többség nem ad a trollkommentekre.
 • Ender Wiggin #3
  a rebootok sosem a néző igények kielégítésére készülnek...
 • kandella
  #2
  3.1-en áll az IMDB-n. Mondjuk már az előzetesből is látszik.
 • sad1976
  #1
  kinek volt erre igénye ?