4
  • Ellaberin
    #4
    Azért rókafogta-csuka ez a dolog. Mert ma, aki moziba csak jár 90%-ban kap rebootot, remaeket, folytatást. A maradék 10% meg nem gyerek film, nem mennek rá el.
    Ugyan ez a streamingnél, csak ott gyorsabb a lefolyás. Egy egész estés film fullra kipörög egy héten belül az egész világon, egy sorozat meg max egy hónap
    (Sorozat ugye nem megy mozikba - Még mielőtt: nem a 2. 3. x. rész 1-2-3 év múlva nem sorozat!)
    Így továbbra is tartom a véleményemet, hogy a mozifilmek gyártóinak sokkal egyszerűbb gerjesztett igényként a ötszázadik bőrt is lehúzni 1-1 történetről, mint igazi forgatókönyvet készíteni, amire nem a nosztalgiázó Top Gun nézők milliói vagy éppen valamelyik Marvell szuperhős rajongók mennének el, ha nem mindenki.
    Addig míg nem ontják tucatjával azokat a filmeket, amiket bárki megnézhet és szórakoztató - úgy, mint a szuperhősös pocorn-múvi, addig a fenti megállapitás egy vélemény a sok-sok közül.
  • Vanek úr
    #3
    Így van. Valahogy én is azt mondtam volna, hogy 'tévedés', de aztán a moziba beülő nézők meg arra szavaznak, hogy nem. Mert míg a tévénél el lehet mondani, hogy 'nem tudunk mást nézni, csak a sz@rt, amit adnak'; addig a mozikban lehet konkrétan mérni, hogy hányan mentek el 1-1 adott filmre. És ha a fenti adatok alapján a folytatásokat akarja mindenki megnézni (pl. a sokadik szuperhősös, világmegmentős filmre buknak az oda ellátogatók), akkor azt fogják a készítők is preferálni, hiszen abból lesz nekik a pénz.
  • zetortraktor
    #2
    Érdekes logika. A jelek szerint vannak emberek, akik szerint a filmekkel van gond, ha nem látnak igényes, új filmeket. Pedig a megoldás, hogy vannak, elég sok. (Konkrétan ezen a héten minimum kettőt is kaptunk, de még három premier hátra van, így talán több is lesz.) Csak igényes néző van kevés. Látod, te sem az igényes, jó filmeket nézed. Ami fura döntés. A lehetőséged megvan, hogy ezeket (is) nézd.
  • UUUU
    #1
    Mert a szazadik rokabort huzzak le a filmkeszitok az eredeti filmekrol, de igenyes uj filmekre keptelenek.