6
 • kvp
  #6
  "Ezt nehezen hiszem el."

  Eloszor en is igy voltam vele, de ugy nez ki, hogy a csaladban tv-t mar nem neznek, a szuleivel nem beszelget, a facebook-ot (a szulok miatt) a netes hiroldalakat (a politika miatt) pedig keruli. Ezek utan vagy a kortarsaitol vagy a netes szorazkozasabol ertesulhet barmirol is, esetleg azoktol az idosebb emberektol akikkel neha szoba all. Mindenesetre a tarsadalom oriasi resze el ugy, hogy semmilyen informacioja nincs arrol, hogy mi is tortenik a vilagban. Legalabbis ami nincs fent instan vagy tiktokon, az szamukra nem letezik.
 • Ellaberin
  #5
  A f.stengert gyártó média csodálkozik, hogy mások óceánt is képesek csinálni belőle?
  Mik vannak....

  Én már algoritmussal tiltom a hírszájtokról a potrohos nevét és a pofázmányáról a képeket, mert tudom a szereplési vágynál csak az exhibicionizmusa a nagyobb. És akkor is hazudik, ha kérdez, nem hogy még a zsebében lévő csatornákra kapcsoljak.
  Nálam a TV a virágbolti- meg a streaming csatornáké. Az összes TV csatorna mehet a ganédombra - mára már a természet csatornák is, mert ott is bes(z)ivárgott a hamisítás, szenzáció-hajhászat.

  Ezen túl: a balfékek még nem jöttek rá, hogy a telón folyik az élet. A nyögdíjasok szépen lassan kihalnak és velük együtt - a nyugdíj is, no meg aki elhiszi, hogy ami a TV van az a valóság.
 • bakvarnyu
  #4
  Pedig mennyivel jobb az M1 propagandacsatornát nézni.
 • barret
  #3
  A hazug média mennyivel jobb?
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #2
  Ezt nehezen hiszem el.
 • kvp
  #1
  Megerosithetem, tik-tok nezo magyarorszagi ismerosom mind az ukran haborurol, mind az europai energiavalsagrol tik-tok videokbol ertesult, bar jopar het kesessel. Eleg nagy hatalmat ad ez kinai kommunista part kezebe.