Menekülnek a nézők a Thor 4-ről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tény, hogy elég zabagyvaság értelmetlen összefüggő rendes kerettörténet nélkül. Viszont nézhető azért 2 órán keresztül. Persze az is igaz, hogy 1,5 hete láttám és már a felére nem emlékszem olyan maradandó nyomokat hagyott bennem a film.... 😊
Szobát olcsóbban kapsz, mint két mozijegy meg a nasi hozzá.
Viccset félretéve.
A Mardell filmek belebonyolódtak a saját pókháójukba. Minden karaktert összehoztak már minden karakterrel, nincs olyan univerzum, amit nem mentettek volna meg, így tény a 10 éven alulaik számára nyújthat valamit.
Pont pár napja kezdtem bele a Dr. Strangebe, de tíz perc után hagytam abba, mert rájöttem vagy ötszáz filmmel le vagyok maradva, hogy tudjam miről is van szó. Tech demók meg sokkal jobban vannak a YT-on, mint ez. De még egy game 4k walkthrough is többet ad, mind a mostani zhuperhősös filmek.
Hogy már arról ne is beszéljek, amikor a Görög, Kelta mondakörhöz kell nyúlni szuperhősért. Már a szuperhős szótól is összeugrik a gyomrom, nem hogy fizessek érte.....
Viccset félretéve.
A Mardell filmek belebonyolódtak a saját pókháójukba. Minden karaktert összehoztak már minden karakterrel, nincs olyan univerzum, amit nem mentettek volna meg, így tény a 10 éven alulaik számára nyújthat valamit.
Pont pár napja kezdtem bele a Dr. Strangebe, de tíz perc után hagytam abba, mert rájöttem vagy ötszáz filmmel le vagyok maradva, hogy tudjam miről is van szó. Tech demók meg sokkal jobban vannak a YT-on, mint ez. De még egy game 4k walkthrough is többet ad, mind a mostani zhuperhősös filmek.
Hogy már arról ne is beszéljek, amikor a Görög, Kelta mondakörhöz kell nyúlni szuperhősért. Már a szuperhős szótól is összeugrik a gyomrom, nem hogy fizessek érte.....
Ott van a cikkben, hogy a covid óta ezen kívül még 3 Marvel film esett hasonló mértékben a második hétvégéjére. Ezt nem nevezném szélsőségesnek, sokkal inkább átlagosnak.
Jó meglátás! Kivéve, hogy
1. Meg nagyon sokan nem nézték meg, renegeteg néző lesz az elkövetkező hetekben is. Jövő héten csak Amerikában 20+ milliót fizetnek ki jegyért. Ők azok, aki “nem akarják megnézni”?
2. Nem természetes, hogy ekkorát esik. Ez szélsőség közeli.
3. Olvastad valahol a neten, hogy valaki csodálkozik?
4. Marvel-mozik esetében közel sincs “majdhogynem mindig” így.
A fő tudatlansági lebuktatás (amikor az ember nem ért hozzá és mondja, anélkül, hogy utánanézne) persze az
5. A 3. hétvégére pont, hogy ellenkező trend jön be szinte mindig, akkor egyenesedik ki sok Marvel-film.
1. Meg nagyon sokan nem nézték meg, renegeteg néző lesz az elkövetkező hetekben is. Jövő héten csak Amerikában 20+ milliót fizetnek ki jegyért. Ők azok, aki “nem akarják megnézni”?
2. Nem természetes, hogy ekkorát esik. Ez szélsőség közeli.
3. Olvastad valahol a neten, hogy valaki csodálkozik?
4. Marvel-mozik esetében közel sincs “majdhogynem mindig” így.
A fő tudatlansági lebuktatás (amikor az ember nem ért hozzá és mondja, anélkül, hogy utánanézne) persze az
5. A 3. hétvégére pont, hogy ellenkező trend jön be szinte mindig, akkor egyenesedik ki sok Marvel-film.
Nem volt gagyi, lehetett rajta jól szórakozni. Nekem nagyon tetszett, arra a majd két órára, amíg tartott, böven kikapcsolt. Lehet azon vitatkozni, hogy Thor most karikatúra-karakter-e vagy bölcs istenség, esetleg mindkettö, de mivel a film maga Korg elbeszéléseként lett tálalva, így teljesen érthetö, hogy Thor-t nem egy unalmas istenségként, hanem humoros karakterként meséli el. Ez nem müvészfilmnek készült, hanem popcorn mozinak.
Egyébként meg 10 napja megy a mozikban, aki akarta, az mostanra már megnézte, természetes, hogy ekkorát esik. Ezen nem kell csodálkozni. Marvel mozik esetén majdhogynem mindig ez van. Legkésöbb a 3. hét végére bejön ez a trend.
Egyébként meg 10 napja megy a mozikban, aki akarta, az mostanra már megnézte, természetes, hogy ekkorát esik. Ezen nem kell csodálkozni. Marvel mozik esetén majdhogynem mindig ez van. Legkésöbb a 3. hét végére bejön ez a trend.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10