10
 • Macropus Rufus
  #10
  hidd el van az a szituáció amikor a taktikázással többre mész mint az erőddel. És ez az erő akár tűzerő is lehet. Ha az ellenfeled jóval gyorsabb, ügyesebb, taktikusabb mint te, akkor az elveid pont a halálodat fogják előidézni.
  Természetesen van olyan eset amikor a dominancia a lényeg, de ez csak ritka eset. Pláne nem egy Alien ellen.
  Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2022.07.25. 17:10:46
 • Ellaberin
  #9
  Hát csak neked, csak most elárulom:
  Rengeteg gaménak van túlélő módja - köztük az olyan címeknek is, mint a Dying Light, Fallout4 - amiben, ha nem bujkálsz, lopakodsz tuti nem nem éled meg a "holnapot".
  Ez nem a menőség vagy a félelem, hanem a túlélés alapfeltétele. De ezt írták neked, ahogy látom korábban is. :D
  Egyébként az összes Alienes és a fent említett DL és F4 is meg van, mindegyikben van pár órám és bátran mondhatom, hogy a harcmodornál általában nem a szuperhíró válik be. Kivéve, ha belövöd a GOD/FULL AMMO módot :P

  A cikkhez: Szerintem is keveri a szerző valamelyik másikkal, főleg akkor, ha erre az utolsó "Aliens: Fireteam Elite" -re a nem megy rosszul azt jelenti, hogy jó játék.
  Mert az én olvasatomban ez annyit tesz: veszik-veszik, de fogyhatna jobban is. Na kb pont ez az, ami nem a játékélmény. Darálni lehet benne, de akkor inkább már a Doom bármelyik.
  A szerző körbe is nézhetne mielőtt ennyire félre csúszik: A ~ 10 éves játékot a Steam-en még most is 40 euróért mérik, értékelése nagyon pozitív, stb.(Igazsághoz hozzátartozik, hogy Epicen volt már ingyen is.)
  Az, hogy neki a stílus nem jön be, vagy már annál fiatalabb, hogy mondjuk a grafikát nem tudja értékelni; ezek szubjektív vélemények és rossz - ráadásul téves - felvezetés egy játék bejelentésre.

  A játék meg várós, meglátjuk milyen lesz ;)
  Utoljára szerkesztette: Ellaberin, 2022.07.25. 16:10:13
 • cateran
  #8
  Pusztakezes kuzdelem 1 Alien ellen, "mert igazam van"...Nem is az a szomoru, hogy sotetebb vagy, mint a csillagtalan ejszaka, hanem, hogy buszke vagy ra..
 • Kissssss0 #7
  hát téged se a szürke agyvelődért vinnének el xenomorph-ok...
 • Macropus Rufus
  #5
  látom vágod mi a lényege a túlélő horror játékoknak. Am. én is szeretem és nagyon messze vagyok a 46 évemmel azoktól akikre te gondolsz ;)
  Nyugi az agyatlan lövöldözés is tetszik. ;) de nem kell általánosítani. Amiért neked nem tetszik, az nem jelenti azt, hogy mindenki pöcsfej akinek tetszik.
 • Voltan
  #3
  Igen, sztem a Colonial Marines-szel keverte ösze a cikkíró.
 • nortu30
  #2
  Így van.
 • Atisz #1
  "Alien: Isolation bukása"

  :D

  Talán anyagilag nem volt túl kifizetődő, de a bukás szót nagy ívben elkerülném - bármilyen szempontból.