3
  • kvp
    #3
    "Elől hátul érintős telefon? Maga melyik bolygón él?"

    Az innovativon. Egy ket kijelzos telefon eseten a fo kijelzo oldalara nem kell kamera, igy tenyleg (lyuk mentesen) lehet faltol falig kijelzo a tartalomfogyasztashoz. A masik oldalra pedig a nagy kameracsoport melle kerulhetne egy kisebb kijelzo, ami szelfi modban, video blogolaskor vagy video chat eseten a teljes "hatlapi" kameracsoport tudasat hozna a kijelzovel. Igy a legjobb kepmioseget lehetne hasznalni legyen az blog, youtube, tiktok vagy instagram foto vagy video. Esetleg a kamerakat korbe lehetne venni egy kisebb szort fenyu led sorral is, hogy ne kelljen hozza kulon kulso led gyuru ha zart terben akar valaki vlog-ot rogziteni. Plusz beepitett selfie stick rogizitesi pont a keret eleben 2 helyre. (szabvany csavaros vagy bepattinthato vekony csavar felfogatas)

    Nemcsak olcsobb ket kijelzot hasznalni mint ket teljes erteku kameracsoportot, de meg hasznalhatobb is lesz tole a telefon. Marmint abban az esetben ha a tulaj a szelfi kamerat hasznalja fo kamerakent. Ez a fiatalok eseten eleg nagy arany.
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #2
    Van piaci rés a normális hardvert felvonultató vanilla Androidot futtató készülékek piacán, de €470-ért ez nem lesz jó.

    Elől hátul érintős telefon? Maga melyik bolygón él?
  • kvp
    #1
    A hatlapi ledeket nem szamolva ez egy torekenyebb kozepkategorias kinai telefonnak tunik, gyari alap android-dal. Nem igazan latok sok innovaciot a keszulekben.

    ps: Csinalhattak volna egy elol hatul erintokijelzos telefont vagy barmit ami egyedi, de par led a hatlap ala nem igazan ertelmes fejlesztes.