Lehet, hogy annyira mégsem érdekli a nézőket a Thor 4?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elmúlt két év disney-termékei rávilágítottak arra, hogy anno az End Game milyen pontos címválasztás volt. Mert ami utána jött az agónia...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Kelta
Szerintem te nem erről a filmről írsz..

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

#1: Cáfolnám. Eddig a legjobb Thor, és a sokadik egykaptafás Marvel-film után nagyon jó kis felüdülés. De a cikkírótól megkérdezném, hol látta Grandmaster-t a filmben? Merthogy én nem láttam sehol, az is biztos.
Kellöen sok akció, rengeteg humor és poén, jók a karakterek, a sztorit is összerakták, amennyire lehetett. Gorr is jó fögonosz volt, legalábbis együtt lehetett érezni vele, hogy miért is teszi azt, amit tesz.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Dynamic
De hát egy csomó helyen elmondták még a premier előtt hogy "jó" film. És ha elhitte, és ezek hatására nézte meg?
Mondja az, aki megnézi az első napon. Azért ehhez kell egy jó adag fanatizmus. Pedig meg is lehet várni, hogy valaki elmondja, hogy nem érdemes megnézni.
Kelta
Túl limonádé..ami nem lenne baj, de ez egy vacak limonádé

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...