8
 • Agyturbinikusz
  #8
  No de hány darab?
 • rebekakocsis
  #7
  Ja, ugyanitt eladó megkímélt, hétvégén használt, garázsban tartott BMW, nemdohányzó,orvos, nyugdíjas házaspártól.
 • zola2000
  #6
  Szerintem itt is az van, hogy van olyan bányász amelyik ez nélkül hajtotta a kártyát, tőle nem érdemes venni, meg van olyan amelyik légkondis helységekben underclockolva kímélve használta mert kiszámolva úgy tovább termel, azt megvenném

  A gond ott van hogy lutri melyiket fogja ki a vásárló
 • t_robert
  #5
  Mondjuk azért volt rá esély, hogy 200 éve is félrenyúltál a használt bányászeszközzel. Mondjuk repedt volt a csákány nyele. Aztán 20 csapás után kettétört... :) Én törtem már el csákány nyelet és ásó nyelet is. Na nem azért mert olyan intenzíven dolgoztam velük, hanem mert eleve szar volt a nyél... :)
 • Cefet
  #4
  Majd mindjárt indul a nyígás, hogy ez a cikk is rontja az üzletüket...
 • Ender Wiggin
  #3
  100 éve is árulták a bányászok a munkaeszközüket... a csákányt. kicsit kopott volt, de a "vájár 2.0" frissítéssel még használható volt egy modellciklussal később is. a kisebb verziókat trockij is lájkolta!
  Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2022.06.29. 20:02:03
 • Relixo
  #2
  Aki bányász véglénytől veszi használtan meg is érdemli...na meg nem is csoda,hogy hibást adnak el miután 24 órába mentek ezek a kártyák és kb. úgy bánnak ezek a nyomoroncok a gpu-kal mint a darab téglákkal, neten nem egy kép/video van róla.(hajigálják,stócolják egymásra stb) Most persze szabadulnának az árutól,hogy a kriptohányásuk bedől. :)
  Eleve az elmúlt évek után az a hülye aki tovább gazdagítja őket azzal,hogy most tőlük vásárol!

  Remélem rájuk rohad jó sok kártya és még nagyobb csődöt könyvelnek el majd a kriptokretének. :P
  Utoljára szerkesztette: Relixo, 2022.06.28. 23:14:09
 • wraithLord
  #1
  Még a német Amazonon is lehet rendelni 370ezerért új RTX 3080-at. A tök próbálna be egy ex-bányász 3080-at 200-ért vagy MSRP áron 270ezerért. Ilyen összegeknél inkább fizetek 100ezerrel többet, mint szórakozok azzal, hogy hátha nem lesz hibás a használt kártya, mikor tudom, hogy reggeltől estig farmokon farmoltak vele, és valószínűleg egymást fűtötték a kártyák. Persze a magyar árakhoz képest (500ezer körül van) jól néz ki az az 500-700 dolláros ár.