Szaktudással kell rendelkezniük a kínai influenszereknek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Kezdjük minden országban a nemzettől idegen emberekkel."
Nem tudom ez mit jelent. Én csak az erőszakot ellenzem. Ha valaki nem árt másoknak, eltartja önmagát, vagy mások önként eltartják, tőlem maradhat.
Semmi bunkóság nincs abban ha valaki ellenzi a zsarnokságot. De azt értem, hogy neked ez miért nem tetszik.
Tetsuo
Abban egyetértünk, hogy az abnormálisokat deportálni kellene. Kezdjük minden országban a nemzettől idegen emberekkel.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

"Te nevezel fasisztának másokat és utána deportálnád őket?"
Szóval itt csak te veheted semmibe mások alapvető jogait. Ha más erre úgy reagál, hogy semmibe veszi a te jogaidat az már nem oké. Sőt egyenesen a másik a képmutató, mert visszaütött. 😄
"mert a normális emberek nem viselnek el ilyen törvényeket."

Két ilyen bunkó beszólás után, érzek némi ellentmondást a hozzászólásodban.
Persze csak akkor ha magadat is a normális emberek közzé sorolod.
😄

Mess with the best, die like the rest Linux4ever

Armagedown
Te nevezel fasisztának másokat és utána deportálnád őket?

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

0Fritz
Nem érted, a romkocsmában megmondták neki, hogy kína a gonosz.
Ne zavard össze önálló gondolatokkal.
Tetsuo
Már egy ideje Kína is magasabb morális és kulturális szinttel rendelkezik, mint a Nyugat.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Igen ezért kellene a hozzád hasonló fasisztákat deportálni, mert a normális emberek nem viselnek el ilyen törvényeket.
Jó, ha tudod, hogy mindkettő itthon is tiltott, évszázadok óta. Bizonyára te is ismered a zugirászat és a kuruzslás szavakat, előbbi két évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető, a másik akár három év is lehet.

Akkor akár el is húzhatnál Kínába és ott tapsikolhatnál az ilyen komcsi/fasiszta ötletekhez!
ez mondjuk jogos...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams