13
-
Sydra #13 "Kezdjük minden országban a nemzettől idegen emberekkel."
Nem tudom ez mit jelent. Én csak az erőszakot ellenzem. Ha valaki nem árt másoknak, eltartja önmagát, vagy mások önként eltartják, tőlem maradhat. -
Sydra #12 Semmi bunkóság nincs abban ha valaki ellenzi a zsarnokságot. De azt értem, hogy neked ez miért nem tetszik. -
#11 Abban egyetértünk, hogy az abnormálisokat deportálni kellene. Kezdjük minden országban a nemzettől idegen emberekkel. -
Sydra #10 "Te nevezel fasisztának másokat és utána deportálnád őket?"
Szóval itt csak te veheted semmibe mások alapvető jogait. Ha más erre úgy reagál, hogy semmibe veszi a te jogaidat az már nem oké. Sőt egyenesen a másik a képmutató, mert visszaütött. :D -
Bruce_Willis #9 "mert a normális emberek nem viselnek el ilyen törvényeket."
Két ilyen bunkó beszólás után, érzek némi ellentmondást a hozzászólásodban.
Persze csak akkor ha magadat is a normális emberek közzé sorolod. -
Macropus Rufus #8 :D
-
#7 Te nevezel fasisztának másokat és utána deportálnád őket? -
#6 Nem érted, a romkocsmában megmondták neki, hogy kína a gonosz.
Ne zavard össze önálló gondolatokkal. -
#5 Már egy ideje Kína is magasabb morális és kulturális szinttel rendelkezik, mint a Nyugat. -
Sydra #4 Igen ezért kellene a hozzád hasonló fasisztákat deportálni, mert a normális emberek nem viselnek el ilyen törvényeket. -
Cat #3 Jó, ha tudod, hogy mindkettő itthon is tiltott, évszázadok óta. Bizonyára te is ismered a zugirászat és a kuruzslás szavakat, előbbi két évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető, a másik akár három év is lehet. -
Sydra #2 Akkor akár el is húzhatnál Kínába és ott tapsikolhatnál az ilyen komcsi/fasiszta ötletekhez! -
Ender Wiggin #1 ez mondjuk jogos...