7
  • dyra
    #7
    Zavarja őket. Csak nincs alternatíva. Így benyelik. Statisztikám nincs róla csak személyes vélemény. A legtöbbeket kifejezetten zavarja, hogy követik és "megfigyelik" még ha algoritmusokkal is. De használni akarják a kényelmes dolgokat. Így vagy Android vagy Apple telefont vesz. Számítógépnél dettó csak ott Windows vagy Apple van.
  • Sequoyah
    #6
    Az hogy valamit megszoktunk, az nem azt jelenti, hogy jo nekunk.
    Marha sok nagyszeru netes szolgaltatast nyirt ki a Google peldaul, azzal hogy hatrasorolta oket a talalati listaban, mert a sajat, lenyegesen gyengebb verziojukat probaltak lenyomni a torkunkon.
    Megszoltuk? Meg. Boldog vagyok hogy nincsennek ezek a szolgaltatasok? Nem.
  • Neocortex
    #5
    Nekem Xiaomin és Gigaset telón eddig minden hibátlanul működött
  • Sir Cryalot
    #4
    Nagy köntörfalazást sejtek itt, kezdve ott hogy a faszi szoftveres aki hardwareben nem alkotott volna maradandót most meg szoftverfejlesztőként agitál.
    Azt meg, hogy én hány szoftverfejlesztőt basznék ki ezektől a cégektől azt nem részletezném :DSSDDSDSDDS
  • RJoco
    #3
    Azon gondolkodom, mi legyen a következő telefonom.
    Apple biztos nem lesz, azok már rég lehúzták magukat a klotyón.
    Az android így szimpatikusabb, de a google-ből nekem is kezd elegem lenni.
    Emellett a gyártók is ráteszik a saját nyavajás programjaikat.
    Van egy-két alternatíva az USA Kína ellene szankciója miatt, de azon meg kérdés, hogy menni fog a bankolás, oltási igazolás. A netes vásárlás gondolom nem lesz gond. De ez csak a jéghegy csúcsa, rengeteg más app-nak is mennie kell, hogy én (vagy akár az emberek) áttérjenek másra. És ezt a nélkülözést sokan nem fogják meglépni, ahogy nekem sem áll szándékomban.
  • Kryon
    #2
    Csak arról feledkezik meg, hogy a felhasználók döntő többségének mi a véleménye a jelenlegi állapotról? Zavarja őket? Hajlandók lennének kényelmetlenségeket is vállalni a megváltoztatásáért? Vagy jó nekik úgy ahogy van?

    Szerintem a válasz az utóbbi, ezért nem is lesz itt semmi változás, kár rajta keseregni, ez a "disztópia" meg fog valósulni. És nem is biztos, hogy annyival rosszabb lenne, ha valami olyan vezetés jönne, amit legalább valamiféle racionális logika irányít, nem pedig irracionális, elmebeteg ideológiák, mint a politikát.
  • end3
    #1
    Mindenben egyet lehet érteni Andy Yen-el. A megvalósítást az ügynökhálózatok felszámolásával kell kezdeni! - A pénz totális uralma ezeken keresztül éri el a politika és társadalom információáramlást biztosító rendszereit és "vásárolja meg kilóra" a társadalmak vezetését, végül kényszeríti azokat emberi társadalomellenes viselkedésre, szabályok hozatalára, és a döntések megvalósítására. (Különben a "hydra csápjai" mindenhonnan kiszorítják a normálisan gondolkodókat.)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2022.06.23. 07:40:48