8
40 éves gépre VADIÚJ operációs rendszer érkezik hamarosan!
  • Dodo55
    #8
    Nyugodj meg, már mindenki látta szerintem, hogy a weboldaladon az "ajánlott weboldalak" szekcióban az első itteni topicod megnyitása óta ott van első helyen az SG.HU a maximális korrektséged jegyében ;)


    Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2022.06.24. 00:30:50
  • hgabi84
    #7
    Én legalább teszek valamit egy jó közösségért (alkottam egy retro-weboldalt, és nem kizárólag trollkodni járok fel a netre, ahogyan például te is. És ha a reklámozás is a szempont, hogy az itteni felhasználók közül is tájékozódjon esetleg valaki? Megmondasz a maminak, vagy mi?? :-D
  • Renata100
    #6
    Valld be, hogy csak az oldaladat szeretnéd reklámozni! Jaj, lemaradt a smiley!
  • hgabi84
    #5
    Színvonal nélküli ez az egész fórum egyébként, akkor nem tökmind1 annak az évente 1 topiknak? :-P
  • hgabi84
    #4
    "nincs értelme az életemnek" - legalább az aláírásod stimmel... :-P
  • tigeroo
    #3
  • NEOreg3
    #2
    Köszi, hogy megnyitottad a harmadik C64-es topikodat is. Alig várom a negyediket, kár hogy 2023-ig kell majd rá várni.
  • hgabi84
    #1
    Sziasztok!

    Egy érdekes hírt szeretnék Veletek megosztani. :)

    A C64 OS egy integrált számítástechnikai környezet a Commodore 64 számára, amely gyors, szórakoztató és könnyen használható. Többféle testre szabható asztallapot biztosít, amelyekről a leggyakrabban használt programokat indíthatod el, hatékony eszközöket a fájlok és eszközök kezeléséhez, valamint egy gazdag és egységes keretrendszert, amelyen belül az alkalmazások és a segédprogramok együttműködnek és egymást erősítik, hogy kitágítsák a C64-gyel végezhető tevékenységek horizontját.

    A C64 OS kényelmes menüsorral és állapotsorral ellátott point-and-click kezelőfelületet, univerzális vágólapot, újrafelhasználható illesztőprogramokat és könyvtárakat, a modern tömegtároló eszközök robusztus támogatását, valamint egy olyan platformot kínál, amely készen áll az új hardveres bővítések életre hívására.

    Forrás
    Utoljára szerkesztette: hgabi84, 2022.06.22. 09:29:40