2
  • Blage7
    #2
    Valóban, vegyes érzelmek, ez a legmegfelelőbb kifejezés. Jól néznek ki a játékok? Igen, jól néznek ki. Jól hangzik ez a felhozatal a következő 12 hónapra? Igen, jól hangzik.
    Ugyanakkor ha már úgy harangozták be az előadást, hogy Xbox játékokra fog fókuszálni, akkor könyörgöm, a műsor Xbox játékokra fókuszáljon, ne pedig arra hogy kétharmad arányban multiplatform, külsős játékokat mutassanak, csak azért mert azok megjelenéskor rögtön a Game Pass-ban elérhetőek lesznek. Hol voltak az olyan játékok amiket már évek óta bejelentettek, mint az Avowed, Contraband, Everwild, Fable, Perfect Dark, Project Cobalt, Senua's Saga: Hellblade 2, State of Decay 3...?
    Tudom hogy a Hellblade 2-ből tavaly kaptunk egy rövid gameplay ízelítőt, de egy erősen szkriptelt jelenet helyett szívesen megnéztem volna, hogy mondjuk a világ amiben mozoghatunk hogy néz ki, vagy milyen a szemtől szembeni harc a játékban. Azt sem hiszem el, hogy a többi játékból 2-3 évvel a bejelentésük után ne lehetett volna akár egy minimális gameplay-t mutatni. Helyette láthattuk hogy update-t kapott a Flight Simulator, meg a Grounded kijön az Early Access állapotból (ezek például belefértek volna a 2 nappal későbbi bővített műsorba).
    A PlayStation State of Play előtt legalább előre bejelentették, hogy külsős és PSVR játékokról fog szólni az a tömör 30 perc, és ezt is hozta (habár a Marvel's Spider-Man PC-s megjelenés kapcsán még így sikerült valamit belecsempészni házon belülről is).
    Ezek után kíváncsi vagyok az éves nagyobb PlayStation műsorra (gondolom szeptemberben lesz mint az elmúlt években), hogy ők miket tartogatnak az elkövetkezendő 1-2 évre még a God of War: Ragnarök-ön meg a Summer Game Fest-en leleplezett The Last of Us multiplayer játékon, valamint a Marvel's Spider-Man 2 és Marvel's Wolverine-en kívül.
    Utoljára szerkesztette: Blage7, 2022.06.16. 19:28:30
  • Sir Cryalot
    #1
    Nem felfele ível a részvény se :D