5
-
Jawarider #5 Nincs kérdés. Csak bedobtam a linket. Szóval nem mondtam, hogy nincs igazad meg ilyenek csak nyomod a hisztit Élvezem, sokat lehet belőle tanulni több témában is. Dobj be 1 Snickers-t attól lenyugszol
Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2022.06.12. 14:20:56 -
kalapos01 #4 Mi a kérdés? Ezt írtam. Hogy elolvasod és félreérted.
Nyilván a cikk is hibás, de nem arról van szó, hogy lesz Duke Nukem-film, hanem arról, hogy szeretnének csinálni egy Duke Nukem-film. Ezért is írtam (olvastad a kommentemet?), hogy " ne írj butaságot, mert ha valahol azt olvastad, hogy lesz, akkor nagyon átvertek. Nagy a különbség a "lesz" és a "lehet, hogy lesz, ha minden jól alakul" között. A Hollywoodban fejleszteni kezdett filmek 90%-ából nem lesz semmi."
Lehet, hogy lesz ilyen film, de még írói sincsenek. És, ha lesznek írók, nincs garancia arra, hogy jó lesz a forgatókönyv, amit írnak. (Kínos, hogy ilyen alapdolgokat el kell magyarázni.)
-
Jawarider #3 https://www.google.hu/amp/s/hu.ign.com/duke-nukem/77575/news/film-keszul-az-egyik-legtokosebb-jatekkarakter-duke-nukem-foszereplesevel%3famp=1 -
kalapos01 #2 Ha tudod, akkor tök mindegy. Mondjuk azért lenne értelme, hogy ne írj butaságot, mert ha valahol azt olvastad, hogy lesz, akkor nagyon átvertek. Nagy a különbség a "lesz" és a "lehet, hogy lesz, ha minden jól alakul" között. A Hollywoodban fejleszteni kezdett filmek 90%-ából nem lesz semmi.
Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2022.06.11. 13:53:19 -
Jawarider #1 Azt mikor írjátok meg, hogy lesz Duke Nukem film ?