5
  • avman
    #5
    1000 körüli passmark értékkel ez max nedves álom marad.
  • Sequoyah
    #4
    10 eves IMPORT alkatreszekre epul, azt azert emeljuk ki.
    Ha 10 eves technologiaju, de sajat gyartasu alkatreszekrol lenne szo, akkor ez meg elismeresre melto is lenne. Igy viszont egy szegyen az egesz...
  • Macropus Rufus
    #3
    mondjuk az áron ledöbbentem. Ehhez az árhoz egy sz@r gép tartozik. A napokban jött meg hozzánk 4 új noti a kollégáknak. Igazok azok 692.000Ft-os gépek, de ez csak 42.000-vel drágább mint amit az oroszok előállítottak, viszont több nagyságrenddel erősebbek a ruszkik csodájánál. Szóval ők most jó drágán, jó sz@r gépet tettek össze, hogy megmutassák. (az okokat értem, de nem égettem volna be magam ezzel a géppel a helyükben)

    "Ez így akár jobb is lehet, mint egy Celeron-os trashbook. "
    ha az árhoz nézem a teljesítményt akkor dehogynem, hogy sokkal rosszabbak. Ha a teljesítményt nézem csak, akkor lehet jobbak.
    Ha meg azt mondom, hogy ennél a gépénél egy picit drágábban izmos vasat vehetsz akkor meg mindenféleképpen vesztes az orosz csoda.

    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2022.06.10. 16:47:44
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #2
    A processzor nem 10 éves, csak az ARM licenc. A Cortex-A57 annyira nem rossz, bőven elég egy állami tisztviselőnek. Ez így akár jobb is lehet, mint egy Celeron-os trashbook.
    Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2022.06.10. 14:03:14
  • grobs
    #1
    Gondolom a cél, hogy oda menjen ahol nem lehet külföldi eszköz mert abban imperialista manók lopják a szuperzseni orosz adatait. Úgyhogy átlag orosz nem is találkozik vele. Az ár is állami megrendelésre van belőve.