5
 • Ender Wiggin
  #5
  olvasó? vazze vegyél tabletet és nincs megnyithatatlan fájl formátum. vannak színek és egy sor másra is alkalmas az eszköz...
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #4
  Ha valakinek nem kell normális PDF, vagy képregény támogatás, akkor nincs igazán min gondolkodni.

  Igazából az alap Kindle a fő vetélytárs. Tavaly €60-ért vettem egyet anyukámnak Németben és a 800x600-as felbontás is bőven elég, háttérvilágítása is jó..
 • Celeborn
  #3
  Nekem is több mint 6 éve megvan a Kindle Paperwhite 3-asom, és imádom. Nincs semmi baja. Bár az akksija lehet, hogy már nem annyira tartós, de simán el tudok olvasni több könyvet is egy töltéssel. Az ePub hiányával én úgy vagyok, hogy a Calibre megoldja. Minden esetre most megnéztem, hogy milyenek a mai Kobo készülékek és úgy látom, hogy ha most kéne vennem olvasót, akkor is inkább a Kindle Paperwhite-ot választanám. Árban és képminőségben is jobb.
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #2
  Én is szívesen vettem volna inkább Kobo-t, de régebben rosszabbak és drágábbak voltak. Tipográfiában most is Amazon a nyerő és a Kindle-ök tartósságban is simán verik a Kobo-kat. (tudom Kobo-ra is rá lehet valahogy kalózkodni a Bookerly-t, de ezzel a legtöbb felhasználó biztosan nem fog foglalkozni.)
  Első Kindle-t 5 év használat után adtam el, a második most 7 éves és az akkuja még mindig szuper.

  Epub támogatás hiánya lehet, hogy zavart 10? éve, de Calibre megoldja.  Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2022.05.08. 18:50:55
 • Tetsuo
  #1
  A Kindle helyett vannak jobb, kényelmesebb olvasók. Pl. a Kobo.