31
King Arthur Knight's Tale
  • ttt1
    #31
    Szerintetek a Megfeketedett szív questet "be lehet fejezni" úgy 3 db 18-as és egy 16-ös karival megyek neki ? Mordred most gyógyul így őt nem vittem el, de az utolsó elötti csatában odarakott nekem 15 brutál lovagot armorral, ami így elsőre elég durvának tűnt. 3 4 kör után kivégezték az egyik karaktert és én addig még csak pár lovagot írtottam ki. Megnézem még más stratégiával, eddig nem volt olyan küldetés amit feladtam volna.
  • ttt1
    #30
    Hát én is inkább "lengedtem" Merlint a hite miatt, de megmaradt az a mentés ahol választani kellett volna. Elvileg erősebb mint Morgrawse, de iderül majd a folytatásban. Perciwalon még filózom, most épp gyógyul ..:)
    Utoljára szerkesztette: ttt1, 2022.05.17. 05:27:58
  • KalamMekhar
    #29
    Én Ectort azért tartottam meg mert nagyon hasznos a traitje,lehet menedzselni a lojalitásukat,de egyszerűbb a saját moralitásodnak megfelelő lovagokat használni,egyébként gondolom mindenki csinál valamit ha elérik ezt a pontot,kár hogy kicsi a játékosbázis mert kíváncsi lennék rá mit követnek el.
  • Hunor1
    #28
    Tyűűű bammeg! akkor Sir Ectort ki kell basszam idővel? ( én most jóságos és keresztény vonalat viszem)
  • KalamMekhar
    #27
    Több mint 30 lovag van a játékban így igen válogatni kell,például jókeresztényként a zsarnok és óhitű lovagok működhetnek,de hosszútávon a lojalitás rendszer miatt meg fognak utálni,Sir Ector például merényletet követ el Mordred ellen,de ez növeli az újrajátszhatósági faktort is,a döntéseid és a megtartott lovagjaid más eventeket és küldetéseket fognak adni
    Utoljára szerkesztette: KalamMekhar, 2022.05.12. 09:27:57
  • ttt1
    #26
    Én már ott tartok, hogy 3 lovag , várakozik, de csak 2-nek van hely. Floldható pedig lesz még vagy fél tucat ahogy néztem a "kutatási" fát. Ilyenkor el kell valahogy küldeni valamelyik lovagot?
  • ttt1
    #25
    A Bajnok lovagok jobbak egyébként ?
  • Hunor1
    #24
    igen köszi. közben haladtam is előre és lett is egy lovagom akit automatice oda rakott be a játék. csak most már feloldottam 2 helyet az asztalnál, így teljes jogú lovag lett.
  • ttt1
    #23
    De gyorsan haladtok:) Én mellékküldiket csinálom ameddig van, majd utána megyek csak a fő szálra rá, de még csak 6-os mindenki, igaz van már pár fejlesztés is.
  • CreativePlus #22
    Igen így van. Ha betellik a hely ide kerulnek es tudod cserelgetni oket. Akik itt vannak azokat viszont nem tudod elkuldeni gyogyulni, edzeni, kuldire stb. Azt nem tudom hogy akkor mi van ha ez a 4 hely is betellik es meg mindig jonne lovag (lehetséges ez?). Chapter 2 elején járok és már csak 3 hely maradt ott.
  • Hunor1
    #21
    Hali. Camelotban a kerek aztal tábla aján van egy "feltörekvő hősök" rész .( 4 hely van itt) ezek kik lennének ? Nekem az a tippem hogy ha egy küldiben van megszerezhető karakter és azt meghívjuk camelotba akkor ide kerülnek ha az asztalnl még nincs feloldva szabad hely ?
  • IMYke2.0.0.0
    #20
    Ha atnezel a "masik" (gepi) topikba, megerted, hogy miert csak igy csinaltam - meg fogod erteni, miert nem volt szukseg melyelemzesre.

    //hint ott es a discord csatornan szidtak a forditast - ez utan mar nem.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2022.05.04. 21:01:20
  • hapi
    #19
    Hányas szintű volt az utolsó küldi? Én most a 14-esnél vagyok és kiváncsian várom mennyi van hátra.

    Utoljára szerkesztette: hapi, 2022.05.04. 18:28:31
  • CreativePlus #18
    Igaz csak küldinként 1 alkalommal lehet használni és csak 15 HP-t tölt fel szval nem vmi OP.
  • Crasher99
    #17
    Na, ez is megvolt. Tényleg nem olyan nehéz még a legnehezebben sem. Amint tudod, hogy mik az OP skilled és melyikre nem kell még egy pontot se tenni onnantól kezdve easy mód minden. Remélem egy patch-ban majd nehezítenek.
  • Andriska86
    #16
    Annak mi értelme, hogy összevetni a karakterszámot a hibát tartalmazó sorok számával? Átnézted őket egyesével?
    Ebből nem derül ki semmi, legalább a sorok számát vennéd alapul...

    A fordítási minőséget úgy szokás mérni, hogy első lépésben meghatározol több hibakategóriát (jellemzően enyhe, közepes, súlyos).
    Utána véletlenszerűen (!) kiválasztasz a szöveganyagból néhány ezer szót, majd azt alaposan átnézed, a talált hibákat pedig kategorizálod (az elgépelés jellemzően a legenyhébb hibakategória).

    Ebből már elég pontosan lehet következtetni a teljes szöveganyag minőségére, szerződésben tett vállalás alapja is lehet.
  • CreativePlus #15
    Van olyan karakter / ideiglenes karakter, aki tud gyógyítani + van egy legendary item (Isolde nyaklánca) ami megadja a gyógyító skillt bárkinek.
    Utoljára szerkesztette: CreativePlus, 2022.05.04. 17:51:54
  • Hunor1
    #14
    Hali. A hajóroncs küldi után vagyok. kérdezném hogy lesz-e valamilyen gyógyítós karakter is, vagy esetleg a mágusnál majd egy perk megtanulásával lehet gyógyítani a harc közben ?
  • IMYke2.0.0.0
    #13
    King Arthur Knight's Tale

    Biztosan nem gépi a fordítás -- számos elgépelés van benne, és maradt az 1.02 Patch után is: képen az elvileg "javított" string fájlok, és a bennük maradt hibákat tartalmazó sorok száma (ezek a hibák részben/teljesen angolul maradt sorok vagy szavak, elgépelések, és egyértelműen rossz, vagy magyartalan szavak, fordítások) -- van még mit finomítani rajta, amit remélhetőleg meg is tesznek a jövőben:

    (Saját kigyűjtés)


    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2022.05.03. 18:21:47
  • ttt1
    #12
    Én elöbb a story miatt nem rougelikeon nyomom, majd a 2. végigjátszásra, hiszen a döntésektől függ mi lesz belőled (nem néztem meg ,de gondolom 2 befejezése mindenképpen lesz). Csak jön a w2k Daemonhunter is hamarosan azzal is kell "foglalkozni" :)
  • KalamMekhar
    #11
    Javítsatok ki ha tévedek de én úgy tudom a rougelike az automentéstől eltekintve nem a legnehezebb fokozat,ugyanis az automatikusan hardra tesz,de azonkívül viszont van még egy very hard is.
    Ami nekem például egyáltalán nem tetszik,szeretném maximális nehézségen játszani mint az Xcomot ironmanen de nem lehet átállítani....
    Így marad az őszinte ironman sima very hardon.
  • ttt1
    #10
    Hasznos azért ilyenkor italokat vinni, Kereskedőnél lehet venni, és nem túl drága. Nekem tetszik, de én az összes x-com jellegű játékokat végigjátszottam:) Én eddig bugokkal nem találkoztam 5700 XT-n full hdban minden maxon fut rendesen.
    Utoljára szerkesztette: ttt1, 2022.05.02. 10:07:46
  • nilorakkft
    #9
    De egyébként maga a játék fasza? Beszippantós? Bug-ok? Melyik játékhoz, vagy melyik játékok ötvözetéhez hasonlítanátok?
  • Hunor1
    #8
    hello. na én jól beszoptam ezt a nehezebb fokozatot, ahol ugye nem lehet menteni. 4 hősöm van, de sz íjász csajt az ispotályban kellett hagynom gyógyulni. 3 ehőssel vágtam neki a 3.szintű küldetésnek, ott ahol a faluban ki kell nyírni a zombikat és a halott lovagokat. sorra mentem a helyszíneken, felhasználtam a 3 tábortüzet is. így jutott a végére a nagyon tápos halott lovagok elleni küzdelem. mivel addigra a csapatom már eléggé le volt harcolva nem is sikerült győznöm. már vagy negyedszerre sem. a gond az hogy NINCS mentés!! az utolsó mentés amit a gép ad az a faluba rak vissza az utolsó nagy fight elé (ahol már a csapatom le van amortizálva) nem lehet visszamenni a küldetés elejére sem hogy újra megpróbáljam más taktikával elkezdeni! szóval vagy az elbaszott falu, vagy kezdhetem előről az egészet!!?? én legalább is nem láttam más opciót: folytatás, vagy betöltés, de ezek mindegyike a faluba tesz,az utolsó(legnehezebb) harc elé. ezt beszoptam .... :((((((((
  • ttt1
    #7
    Én normalon kezdtem és 5-ös szintű a csapat nagy része. Az alap épületek fel vannak építve, de fejlesztve egy sincs. Nálam már volt "sérülés" azért nem 1, de a kastélyban gyógyítható, csak akkor kiesik 1-3 körre az adott egység. Furcsa, hogy a "főhős" nem sebez annyit, de legalább tápos (9/33/56) és van pár legendary cucc is nála ( vagy gold ha úgy jobban tetszik). Többiekre is figyelni kell, de ranger jó ha van a csapatban.
  • Andriska86
    #6
    Dehogy gépi fordítás, csak nem volt túl precíz a fordító.
    Magyar szövegkönyv nem szokott lenni, eleve angolul írják és abból fordítják más nyelvekre.


    Tegnap este folytattam a játékot, az első pár küldetés túl könnyű volt nehéz szinten, ezért a legnehezebbre állítottam és mentem egy mellékküldetésre, amit nem tudtam befejezni, az utolsó csatában wipe-olták a csapatot. Roguelike indítottam, úgyhogy kezdhetem elölről a játékot.

    A probléma az volt, hogy nem derült ki előre, milyen csatákra számítsak, mert akkor a zombitömeg ellen a rugó helyett még egy tankot vittem volna negyediknek a csapatban. Lehet a küldetés leírásából kellett volna következtetni?

    A grafika nálam eléggé szaggatott ultrán, ezért átraktam magas beállításokra, különbség nem nagyon látszik, bár így is szaggat :)
    1660 Ti kártyával játszom.
  • Dynamic
    #5
    Ez most komoly?? Magyar a program és gépi fordítás? Nem úgy van, hogy megvan az eredeti "szövegkönyv" (gondolom magyarul megírták először, amit lefordítottak angolra) és az van belerakva a játékba?
  • Montanosz
    #4
    gépi fordítás amit folyamatosan frissitenek
  • Dynamic
    #3
    Csak 1-2 órát toltam, de így elsőre tetszik, bár amúgy is szeretem a körökre osztott játékokat. Annyi, hogy a grafikát egy kicsit gyengének érzem még ultra beállítás mellett is. Jó, hogy ködös Albion meg minden de nekem - az eleje legalábbis - kissé sivár, színtelen, meg nem túl részletgazdag (esküszöm, még az 5 éves Divinity 2 is szebb). Plusz az is érdekes, hogy magyarok készítették, de a magyar feliratban egy rakás hiba van, meg néha olyan furák a mondatok, mintha google fordítós lenne.
  • Andriska86
    #2
    Megvettem és játszottam vele pár órát.
    Egyelőre túl könnyű, még nehéz szinten is, de van egy legnehezebb szint, majd folytatom azon.

    Amúgy nem rossz, amit eddig láttam belőle, mondjuk a magyar fordítás nem a legjobb.
  • nilorakkft
    #1
    Üdv! Kinek mik az első tapasztalatok a játékkal kapcsolatban így, hogy kilépett a teljes verziók mezejére?