16
  • Sydra
    #16
    És ez most akkor hogyan segít a helyzeteden? Jack Dorsey letiltotta a konzervatívokat, Elon Musk meg vissza engedi őket. Te meg most itt tobzódsz, hogy biztos majd Elon Musk is letilt valakit ... egyszer ... ha ... talán ...
    Inkább próbálj meg valami elvet megfogalmazni, ami mellett kiállsz és amihez egyszerre méred a korábbi vezetést is meg a mostanit is!
  • Cat #15
    Teljesen legális, hiszen publikusak a repülőgépek helyzetadatai. (Innen lehet tudni, hogy a fideszes vezérkar nagyon szereti Dél-Olaszországot.)

    "bárki más is megteheti."
    Nyilván. De mégis ajánlott 5000 dollárt a gyereknek, ha leszedi ő maga.
  • Kryon
    #14
    Az "Elon Musk brand" építéséhez nyilvánvalóan nagyban hozzájárult a platform, mivel leginkább ott kommunikál a külvilággal.
  • Agyturbinikusz
    #13
    Legálisan fér hozzá a srác az információhoz?
    Ha igen, nem fogja letiltani, hiszen minek, bárki más is megteheti.
    Ha nem legális, akkor jön a kérdés: mit csinálnál ha a bankkártya adataidat kompletten megosztanám, névvel címmel, azután is ha lecserélted őket pont emiatt?
    Ami T megvan a válasz szerintem az eredeti kérdésedre is tudsz válaszolni.
  • Cat #12
    Kiváncsi vagyok mit lesz Musk véleménye a szólásszabadságról, amikor letiltja azt a srácot a twitterről, aki a magánrepülője helyzetét rakja ki a twitterre. 5000 dollárt adott neki, hogy abbahagyja, de a srác egy teslát kért, amibe nem ment bele. Most csak egy kattintás lesz neki kiraknia.

    https://www.businessinsider.com/elon-musk-jet-tracking-teen-backup-plans-twitter-account-worries-2022-4
  • Agyturbinikusz
    #11
    Akkor miért is történik a nagy nem liberális/demokratikus Kínában, hogy csak azt mondhatom amit megengednek, és csak ott ahol megengedett.
    Ugye Oroszország, nem háború van kérem, hanem sepciális hadművelet, aki nem ezt mondja mehet a börtönbe.

    Még valami hibás következtetés amit a sok memóriamodul okozott kedves 7of9?
  • asgh
    #10
    " Musk a vagyonának elég nagy részét a Twitteren trollkodta össze"

    Gondolom van valami konkrét számításod is, ami ezt alátámasztja, mert addig nem több hangulatkeltő demagógiánál.
  • kvp
    #9
    A felvasarlas utan kiderult, hogy az amerikai demokraciat leginkabb a szolasszabadsag veszelyezteti. Ezt mostanra szinte minden globalista liberalis velemenyformalo es demokrata politikus kinyilvanitotta. A megoldast a szolasszabadsag teljes eltorleseben latjak, mint a teljes egyenloseg eleresehez szukseges legfontosabb lepest.
  • Agyturbinikusz
    #8
    Lényegtelen ebből a szempontból, bár hatásos lenne, ha úgy is alakulna.
    Az üzenet már kint van, csak figyelni kell rá.
  • Kryon
    #7
    Mivel libertárius/anarchista beállítottságúnak tűnik, így remélhetőleg komolyan is gondolja.
  • Kryon
    #6
    Most csak az történik a közösségi médiával, ami a hagyományos médiában már rég lezajlott. Minden jelentősebb szereplő megszerzi vagy felépíti a sajátját, amit utána a saját nézetei mentén működtethet. Szerintem ez teljesen várható volt, igazából az a meglepő, hogy ezen milyen sokan meglepődtek.
  • Agyturbinikusz
    #5
    Azért amit nyilatkozott az egy olyan gesztus, amit nagyon sok embernek meg kellene fontolnia, mert ha csak gesztus is, egyfajta kulturális jelzés, főleg az elkanaszodott fórum huszárok felé.
    Kritizálják nyugodtan, elvégre Minden információ hasznos, sőt tanulni is lehet belőle, ha nem becsukott szemmel kiabalunk, miközben befogjuk a fülünket.
  • Sydra
    #4
    Micsoda globális sipákolás megy, merthogy mostantól nem csak a balosok szólalhatnak meg majd twitter-en. Már ezért a show műsorért megérte megvenni. :D
  • militavia
    #3
    Vett egy saját propicsatornát.
  • Kryon
    #2
    Ha azt nézzük, hogy Musk a vagyonának elég nagy részét a Twitteren trollkodta össze, akár elővigyázatosság is lehet a részéről, nehogy kitiltsák vagy korlátozzák a jövőben. Mondhatni az üzleti modelljének alapvető része az ottani ténykedése.
  • Ender Wiggin #1
    én 45-öt is megadtam volna érte, de egyik éjjel vízéren volt a pénztárcám és elvitte az egészet... :-)