6
 • ENVE
  #6
  Maradok az androidnál inkább, ha csak fele annyi ideig bírja, mint egy iphone is jobban járok 2 androiddal :D
 • Rage47
  #5
  Jobb kamera, jobb FaceID, gyorsabb telefon, ezekért érdemes lenne cserélni.
 • Sequoyah
  #4
  En egy Xs-t hasznalok, ami iden osszel lesz 4 eves. Nem tudok racionalis ervet felhozni magamnak, hogy miert kene lecserelni ujabbra, Szoval ha nem tortenik vele semmi, meg fogja kezdeni az 5. evet is.
 • Bruce_Willis
  #3
  Azért nem hozza lázba a vásárlókat az SE, mert a kijelző mérete túl kicsi a készülék méretéhez képest. Mondhatni, kőkorszaki a széles káváival.
  Persze nekem is iphone 7 van már vagy 4 éve, éppen elég a kijelző mérete, de én a felső kávát szívesen kukáznám. Az SE éppen ezért egyszer sem hozott lázba.
  Persze értem én hogy ha elhagynák a kávákat akkor azzal a mérettel már majdnem megfelelne mondjuk egy 12 mininek (talán, nem követem) és akkor azt nem vennék annyian, de ez meg így nesze semmi fogd meg jól.
  Kapsz egy biztonságos rendszert egy erős hardverrel, egy rothadt almába csomagolva. Mert ez az elavult dizájn sem örök, bármennyire is szép.
  Egy szép almát konzerválhatsz ilyen olyan módszerekkel, de 6 év eltelte után már nem szívesen harapsz bele.
 • Rage47
  #2
  iPhone 7-t is láttam már 25-ért, de valóban, jól bírják, van a családomban 5-6 éves 6s is még, és tök jó, gyors, 1x rá kell tölteni nap közben.
 • M2 #1
  "miközben az iOS ugyanezen időszak alatt 19 százalékról jött fel 25 százalékra, vagyis a javulás ténye letagadhatatlan. Ennek egyik oka valószínűleg a némileg olcsóbb iPhone SE sikere lehet"

  NEM!
  A hosszú szoftveres támogatás az oka. Az, hogy még ma is rengeteg régi, de olcsón kapható és tökéletesen használható iPhone van az embereknél.
  Időseknek, gyerekeknek egyáltalán nincs szüksége az új telefonok képességeire. Egy iPhone 5S (12 ezer Ft) vagy SE (20 ezer Ft) egy nagymamának több mint elég.