9
 • Ellaberin
  #9
  Már korábban lenyilatkozták, hogy fejlesztési ütemtől függetlenül csúsztatják a teszteket, mert nem akarják, hogy az agyament p u t i n azt hidje, hogy erődemonstráció és gyorsan nyomjon egy piros gombot.
  Ezen felül meg hadd higgye azt a barma, hogy előrébb van ezzel, mint bárki más - még ha igaz is. Addig legalább erre verheti a reszkető kezeivel és nem indul meg a szélrózsa minden irányába "nácikat" irtani.
 • Agyturbinikusz
  #8
  Lényeges ez mind, a rombolás a lényeg nem?

  Akkor még több takony kell, hogy jobban csússzon.
 • Sequoyah
  #7
  Az is benne van, hogy a jelen vilagpolitikai helyzetben nem akarnak felreerteseket generalni ilyen tesztekkel. Egy teszt nem csak teszt, hanem politikai uzenet is az ellenseges orszagoknak, es ezert a gyartok nem akkor tesztelnek amikor akarnak.
 • inkvisitor
  #6
  Van ahol nem állítják hadrendbe a 80%-os készültségű fegyvereket, mert esetleg tyúkólakat talál el a cél helyett, mint az Ukrajnában látható, vagy elmegy világot látni amíg bírja üzemanyaggal.
  Esetleg lazán felrobban kilövés után, mint azt az orosz haditengerészet is bemutatta még 2020 előtt, amikor a hadgyakorlaton kilőtt rakéta repülés helyett balettozni kezdett a fedélzet felett.
  Utoljára szerkesztette: inkvisitor, 2022.04.21. 08:41:10
 • Agyturbinikusz
  #5
  Nincs itt vita, csak tények vannak:)

  Persze aki szögletes fejjel született annak minden vita :)

  Éljen a takony mint kenőanyag:)
 • felemelő
  #4
  Mi ez a felesleges vita?

  Elvek, fizika megvan? Kiszámolták?
  Mérnöki feladat? Pénz van rá?

  Akkor a csúszás az csúszás :)
  Vagyis időben később valósul meg.
 • Agyturbinikusz
  #3
  Látod a második mondatban be is ismered, tényleg csúszik, hiszen nem repül. Mérnöki zsenialitás, csúszó rakéta.

  Trollkodás, igencsak hiszen pont ez a lényeg.
  Egy katonai jellegű hírben max ilyen jellegű örömöt lehet találni.

  Különben talán tanították neked, a Cím lényege egy pontos témamegjelölés, és a csúszik szó esetében mindkét megközelítés helyes, főleg annak fényében, hogy ez a rakéta tényleg csúszik.
  Utoljára szerkesztette: Agyturbinikusz, 2022.04.16. 23:13:58
 • kvp
  #2
  Ha jol latom megint nem megy a magyar nyelv. A csuszik itt azt jelenti, hogy idoben csuszik a fejlesztes, mivel az uj fegyver nem kepes repulni, hanem inditas utan lezuhan. Mindig, szoval most mar kijelenthetjuk, hogy determinisztikusan. Szerintem nem erdemes ilyen szintu nyelvtudassal meg az sg-s forumon se nyomulnod, pedig itt tenyleg eleg lenne a 8 altalanos + 2 ev fegyhaz szintu magyar nyelvismeret.

  ps: Trollkodasnak ez nagyon gaz lenne, szoval feltetelezem, hogy tenyleg nem erted mit irnak a cikkekben...
 • Agyturbinikusz
  #1
  A hiperszonikus fegyver repül, meg akkor is ha csak dobja valaki a pisztolyt, ha csúszik akkor valószínűleg egy csigát láttak, vagy az olajozott istennyilát.

  Esetleg mérnöki zsenialitás, és takony ágyon manőverezik?
  Utoljára szerkesztette: Agyturbinikusz, 2022.04.15. 11:25:51