4
  • kalapos01
    #4
    Nem hiszem, ahogy meglát egy filmet, rögtön sírásra görbül a szája, mintha csak ő létezne a világon - igazából a fiatal netes hisztigeneráció erről szól, meglát egy hírt és reszket, mint a jegenye. Lehet, hogy ennyire fél, hogy egy film rosszul sikerül? Nem tudom. Ez mindenkinek a szíve joga, de ha meg sem próbálja az ember, akkor biztos, hogy nem tudjuk meg. Kit érdekel, ha rossz egy film? Akkor vagy nem kell megnézni, vagy ha már megnézi az ember, akkor csalódik egyet. A csalódás annyira szörnyű lenne?

    Ettől még nyilván pont ugyanannyi az esélye egy rebootnak, hogy jó lesz, minthogy nem az lesz. Az új Batmant nem láttam, de sokan szeretik. Az új Pókember (nem láttam) is elég népszerű. Az új Scream nem annyira reboot (requel), de azt legalább láttam, nekem tetszett. Az új Halál a Nílusonnal sem volt gondom (az is ugye pont annyira reboot, amint egy új Holló adaptáció lenne). Az új West Side Storyt passzolom, de Oscarra jelöltél. Biztos volt még pár, amit sokan utáltak.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2022.04.04. 10:43:11
  • Dynamic
    #3
    Szerintem úgy érti, hogy ha bármivel kapcsolatban megemlítik a rebootot, akkor biztos valami pocsék dolog fog kisülni belőle. De lehet, én értem félre.
  • kalapos01
    #2
    A szokásos nyavalygós, érzékenységi roham? Csak azért, mert egy új adaptációt másképp neveznek, mint régen? Nyenyenye.
  • Ender Wiggin #1
    reboot szó már önmagában felér egy káromkodással...