8
 • Agyturbinikusz
  #8
  Miért is?
  Ha valaki olyan stílusban kiemeli ugyan azt, csak reflektálva az íróra, az szemétség.
  Talán magadra ismertél?
  Nem szégyen.... főleg ezzel a felsőbbrendűségi komplexussal, amivel próbálod takargatni az egyszerűségedet. Van ez így na....
  Utoljára szerkesztette: Agyturbinikusz, 2022.04.13. 11:43:30
 • ostoros
  #7
  Hogy te mekkora egy ótvaros nagy vagy...
 • wraithLord
  #6
  Ezek az indiaiak nem betanított munkások, hanem képzett mérnökök és kutatók, akik pl. az MIT-n, Harvardon szereztek diplomát és PhD-t. Manapság a tudományokban nagyon sok a "fejlődő országokból" érkező kutató, ha esetleg sikerült már megfigyelned.
 • Agyturbinikusz
  #5
  Azért nevetnem kell, a Te agyoniskolázott formád aki a legtöbb esetben olyan helyzetből indul, hogy volt ideje, helye lehetősége tanulni, ennek ellenére 2 nyelv már nem megy, önálló gondolkodás nuku, összeszerelő üzemben jól teljesít ha megkapja a felest reggelente.... Az ilyen emberek nézik le pont azt az indiait aki minimum 2 nyelven beszél ír olvas, a legtöbb esetben a nyugati szemmel nézett nyomorból érkezik, és a végén csapatmunka és egyéni tudás téren is veri az öt lenéző büszke magyart.
  Furcsa egy világban élünk na, mit amikor a gazdag Görög aki nagyságrend szerint jobban él/műveltebb mint a szlovák és mégis a szlovák pénze/munkája segíti ki.

  Akkor hol is a hiba?
  A nagy mellény ott a hiba, a nagy büdös semmire büszke idióták hada az a probléma. Mit is tudsz felmutatni?
  Azt hogy anyu házában élve 30 évesen diplomát szereztél a jobb esetben. Akkor is csak azért mert tudod hogy kell csalni a rendszerben. Ha még nem akkor még ennyire sem futotta, mert nem elég okos művelt rafinált?
  Hagyjuk csak békén a másikat és szépen elgondolkodni azon, hogy mi a baj a saját emeltünkön.
 • Sequoyah
  #4
  Hogy erted, hogy Kina IS versenytars? Jelen allas szerint csak ok a versenytars. Az oroszok meg mindig a hideghaborus eredmenyekbol elnek, es a megmaradt szuperhatalmi statuszuk is most foszladt porra.
  Kina ezzel szemben folyamatosan fejlodik urkutatas teren. Igaz hogy egyelore meg a tobb evtizedes Amerikai eredmenyek replikalasan dolgoznak, de a lenyeg hogy mar letrehoztak az urkutatasi fejlesztesek kulturajat es infrastrukturajat, haladast mutatnak, es eroforras hianyuk sincsen.
 • Ellaberin
  #3
  Nem hinném hogy az orosz kapcsolatok sokáig marad meg.
  Egy hidegháború (bármennyire sem kívánatos) ebben az esetben hozhatna újból verseny általi fejlődést, mint anno. Bár most már Kína is versenytárs és India is lehet az - bármennyire sok ott a Mekkelek, azért a világban láthatjuk, hogy van ott is ész.
 • Chriss745
  #2
  Miután a NASA indiai dolgozóinak a száma is átlépte a 30%-ot, azon csodálkozom hogy tudnak-e bármit lerakni az asztalra ami nem katasztrófába fulladna, de látva a többi csodás amerikai céget is hasonló felállásban, nem hiszem.
 • Agyturbinikusz
  #1
  Én botütésre gondoltam a 26milliàrd láttán.