3
  • zetortraktor
    (Ja, a kapaszkodót elfelejtettem, mert ugye, aki nem ért hozzá, az azt hiszi, hogy a pofon hatása az, hogy az ember bekapcsolja a tévét (oké, ezen még mindig röhögök). Aki viszont egy kicsit is gondolkodik, az pontosan tudja, hogy ilyesmi nem közvetlenül nézőket hoz, hanem úgy befolyásolja a nézettséget, hogy megtartja a nézőket, vagyis a műsor vége felé sokkal kisebb mértékű lesz az elvándorlás, a tévé kikapcsolása. Ennyi. Van hatása? Van. Ebbe kapaszkodhatsz. Szívesen.)
  • zetortraktor
    Igen. Tök logikus, hogy ha valaki (vélhetően a net előtt ülve értesül valami balhéról, akkor (wait for it) BEKAPCSOLJA A TÉVÉT! Mert..., miért is? Jézusom, ez tényleg őszinte röhögést váltott ki belőle.

Azt észrevettem, hogy mostanában már kevesebbet próbálkozol mindenféle kamu adatokkal, hogy nyomd a propagandádat, amiért jár a pacsi, de sosem értettem miért feszül valaki, hogy a vágyainak később ellentmondó tényeket úgy alakítsa, hogy azok beleilleszkedjenek a narratívájába. Tudom, a politikai hatalomtól manapság ezt lehet ellesni hű robotként, de szerintem nem ciki olykor bevallani, hogy az ember benéz valamit. Én is sokszor számítok erre vagy arra, és totál vakvágányra futok.

Aki "nagy ember", az elismeri a tényt, hogy az Oscar nézettsége kb. 50%-kal nőtt tavalyhoz képest - mert ez tény. El kell viselni a "vereséget", már persze annak, aki van annyira szánalmas, hogy ilyesmit vereségként fogjon fel. Aki "kis ember" az persze megpróbál feszülni és keresni valami kapaszkodót. De... nem kell kamuhoz nyúlni. Íme szimpla kereséssel a Nielsen-adatok negyedórára bontva vasárnapról

9:45 16.8M
    10:00 16.791M
    10:15 17.302M (itt történt a pofon)
    10:30 17.346M
    10:45 16.784M
    11:00 17.398M
    11:19 16.316M
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.03.30. 10:32:46
  • Ender Wiggin #1
    Kár, hogy maga az oszkár már senkit sem érdekel. 9,8 millió néző volt a pofonig, ami alacsonyoabb, mint a negatív rekordot jelenti tavalyi 10,4. A pofontól felugrott 19-re, de végül 16 lett, ami még mindig a második legrosszabb.