2
  • kvp
    #2
    Ahogy nezem, ez mar a normal mobiltelefonos feszultsegtartomanyban mukodik, de az aramigenye magasabb mint egy mobiltelefon hattervilagitasanak. Azaz kell egy merev karkoto vagy gyuru, ami a vezerlest es a tapot adja.

    Alternativakent egy indukcios toltot lehetne integralni bele, de a vezerles akkor is egy kis merev potty marad az egyik sarokban.

    A kutatocsapat ezen kivul meg dolgozik egy nyujthato napelem technologian es egy nyujthato erintes erzekelo feluleten. Valoszinuleg ugyanarra a hibrid polimler - oled technologiara epul mindegyik fejlesztes. A gumi reteg alacsony ellenallas erteket egyebkent ha jol olvasom szen nanocsovek bekeveresevel ertek el. Erdekes.
  • kjhun
    #1
    Nyilvánvalóan felmerül, az olvasóban a kérdés, a cikk olvasása után, hogy milyen módon és honnan kap energiát, a kijelző?? Erre mi lehet a válasz? Némi elektromos áramról tesz említést az eredeti cikk, a korábbiak kpcsán, eléggé veszélyes mértékű feszültséggel működtek ezek. Érdekes lenne, ha bioárammal is lenne némi fénye. Fényerő szempontjából, egy mobil kijelzőjének a dupláját is tudja, így kis szórt fényű zseblámpának, khmmm, vílágító tetkóknak, reklámfelületeknek sem utolsó!