17
  • Agyturbinikusz
    #17
    Értem te a tulszaporodott világot preferálod, csak azért mert félsz a másik alternatívától ami nem is biztos hogy úgy van, csak a spagetti szörny azt mondta.

    Legyen
  • kvp
    #16
    Mint irtam az egyik tagallam (Victoria) kormanyzata mar globalista, ok ebbol a szempontbol kompromittaltnak szamitanak es egyertelmuen az Ausztral allamisag ellen dolgoznak.

    https://strongcitiesnetwork.org/en/city/victoria-australia/

    Roviden szolva ez tortenik, ha allamellenes tevekenyseget vegzo globalista ugynokok kerulnek hatalomra egy adott regioban. Ausztralia nem eleg eros hozza, hogy kelloen hatarozottan kozpontilag fellepjen a tevekenyseguk ellen. Kovetkezo lepeskent az adott tagallomot kapukent felhasznalva megprobaljak majd lecserelni a tobbi tagallam vezeteset, majd lakossagat is. Nagybritanniaban es ujabban az USA-ban mar bevalt a modszer, mig nyugat Europa soha nem mutatott tul nagy ellenallast a folyamat ellen, sot az EU vezetese es parlamentjenek tobbsege kifejezetten tamogatja a helyi kulturak es nemzetallamok felszamolasat.

    ps: Meg par ev es ha kelloen tobbsegbe kerulnek a muzulmanok, akkor az angliai helyzet all majd elo Ausztraliaban is. Kerdes, hogy a jelenlegi feher lakossag ezt elturi-e? (egyelore a covid szabalyozasokra adott viselkedesi mintak alapjan ugy tunik igen) Attol, hogy a globalistak jo dolognak allitjak be a lakossagcseret, meg nem az a felszamolt kulturahoz tartozo nepcsoportok szamara. A zsido nep az evezredek alatt megtanulta, hogy a veluk ellenseges csoportokkal es akar belso ellensegekkel szembeni tolerancia mennyire veszelyes a sajat letukre, de a vilag tobbi nepe ezt meg nem feltetlen ertette meg es lehet nem is lesz ra idejuk.
  • Agyturbinikusz
    #15
    Értem ezért van Broadmeadows és környéke teli muszlim lakosokkal Melbourne-ben sőt saját iskola is van.
    Jól sikerült a szűrés az biztos, főleg úgy hogy a Sydney Rd téli van kebab üzlettel.
  • kvp
    #14
    "Pont az elmúlt 20 évben van az, hogy bárhonnan jöhetnek az emberek és 10E nagyságrendben jönnek a menekültek is."

    Ausztalia meg mindig kiszuri a muzulman bevandorlokat amilyen mertekben csak tudja, belertve az Ausztralian kivuli szigetekre torteno elhelyezesuket es kiutasitasukat, meg akkor is ha politikai menekultek. Globalis nyomasra csokkent ugyan a hatekonysaguk es az egyik tagallamban mar globalista vezetes van, de az orszag vezetese es a tagallamok tobbsege meg mindig nacionalista. Nem veletlen, hogy a covid alatt is elso korben az oslakosokat vittek eroszakkal az internalo (covid) taborokba, ha betegek voltak, ha nem. A bevandorlaspolitikajuk pedig az elmult evekben meg a korabban megturt kinai bevandorlokkal is szembefordult. (koszonhetoen a szarazfoldi Kina imperialista viselkedesenek a delkinai tengeren) A jarvany elott tobbszor szembefordultak a globalis tech cegekkel is, bar mindegyik esetben kenytelenek voltak visszakozni, koszonhetoen ezen cegek nemzetkozi gazdasagi es politikai erejenek. Igazabol utobbi esetben egy globalistak vs nemzetallamok szembenallas figyelheto meg minden kontinensen. Az EU kivetelevel igazabol sehol nem akarjak onkent feladni a nemzetek a sajat letuket. (Az EU vezetese, parlamentje es az uj nemet kormany mar deklaraltan szeretne eltorolni a nemzetallamokat egy kontinentalis, kesobb vilagallam letrehozasanak szandekaval. Es ezt le is mertek irni.)

    Ha nem tudjak osszeszedni magukat, akkor valoszinuleg belebuknak a fuggetlensegi harcukba, de Ausztralia eseten meg megvan a nemzeti ontudat es anno a betelpitett fegyencek kozott teljesen normalis gatlastalansag ha a sajat tulelesukrol van szo. Nem olyan mertekben mint Izrael eseten, de nem is olyan regi nemzet.
  • Agyturbinikusz
    #13
    Az a múlt, én a jelenlegi állapotáról beszélek
    Pont az elmúlt 20 évben van az, hogy bárhonnan jöhetnek az emberek és 10E nagyságrendben jönnek a menekültek is. Ja most már tanítják az iskolában az adott régió őslakos nyelvet.
    Ezért érdeklődöm....
  • kvp
    #12
    "Menj el Perth be vagy Melbourne-be érdekes ott nem láttam ilyet. Az most hogy van?"

    Az ausztralok es vezetesuk nagyon idegengyulolo, igy kepesek voltak olyan vedelmi intezkedeseket hozni, amik aktivan akadalyozzak a bevandorlast a nem kivanatos orszagokbol es ha kell eroszakkal integraljak a bevandorlo es oslakos kozossegeket is. (egeszen odaig mentek, hogy elvettek a gyerekeket a nem kivanatos csoportoktol es atnevelo bentlakasos iskolakba kuldtek oket, hogy mar a szuleik nyelvet se beszeljek) Igen, az idegengyulolet az allami eroszakkal egyutt mukodik. Minden bevandorlo integralt es kedves, ha egyebkent erovel kidobjak az orszagbol.

    A nagybritanniaiak a masik veglet, ott minden csoportot hagytak bekeben es mostanra a tobbseg mar nem brit es joreszuk meg angolul sem tud, mert minek, ha van uj, kozos, tobbsegi nyelv (es vallas).

    Az amerikaiak eloszor olyanok voltak mint az ausztralok ma, majd szepen lassan olyanok lettek mint a britek es mar ott is kezd kisebbsegbe szorulni a feher angolszasz kultura, ami sikeresen integralt korabban egy csomo bevandorlo csoportot. Az uj bevandorlok mar oket fogjak integralni egy uj kulturaju, uj orszagba, ha kozben nem gyoz a globalizmus es jon letre egy kozos vilag kultura, ami a dominans nagytokes uralkodo osztaly kulturajat es vallasat jelenti. Az meg nem dolt el, hogy az egymassal versengo csoportok kozzul melyik lesz az.
  • Agyturbinikusz
    #11
    Menj el Perth be vagy Melbourne-be érdekes ott nem láttam ilyet. Az most hogy van?
    Dolgoztam zsidóknak muzulmánoknak, homoszexuálisoknak, és érdekes módon a nap végén mindegyik ember volt, sőt nem kellett semmiféle hittérítő hülyeséget hallgatni.

    Akkor kinek a tapasztalata releváns?
    Csak kérdezem, mert 4 évig majd minden nap másik címen dolgoztam, vagyis pár ezer emberrel összefutottunk az alatt.
  • kvp
    #10
    "Ha te bármit is tudnál a muzulmán létéről, nem írnál ilyen butaságot."

    Szerintem menj ki es nezz korul, mondjuk a Tower Hamlets kornyeken. 10-bol 12 muzulman ferfi a radikalis iszlam kepviseloje. (a nok egy resze pedig meg angolul sem tanulhatott meg) Nem azert menekultek el, mert nem tudtak otthon az iszlam torvenyek szerint elni, hanem azert mentek Angliaba, mert nem tudtak otthon megelni. A gazdasagi bevandorlok ugyanis jellemzoen a sajat, otthoni kulturajukat is viszik az uj otthonukba. Csak a politikai menekultek azok, akik az otthoni kultura elol menekulnek. Nagybritanniaban tulnyomoreszt afrikai es nyugat meg del azsiai gazdasagi bevandorlok vannak, akik a sajat otthoni kulturajukat es torvenyeiket szeretnek a brit allami juttatasokkal otvozni. A sok uj nemzetiseg kozos nevezoje pedig tobbnyire az iszlam (valamely iranyzata). A kozos, nemzeteken ativelo iranyzat pedig jellemzoen a szalafizmus es ennek legismertebb iranyzata a vahabizmus.

    https://hu.wikipedia.org/wiki/Vahh%C3%A1bizmus

    Az iszlamrol mindenki azt mondja, hogy a beke vallasa. Leginkabb azert, mert akik mast mondanak, azokat jellemzoen megolik.
  • Agyturbinikusz
    #9
    Annyira nem bonyolult, csak a nőnek 2 fronton kell megérni, míg a férfinak nem.
    És bár fizikailag ~12-14 évesen mindkettő általában képes aktusra, a nők orgazmusa sokkal később éri el a csúcsot, míg a férfiak a fizikai érettség követően a toppon vannak. Ennyit jelent amit írtam.
    Egy nőnek meg kell találni az érzelmi stabilitást is, ahhoz hogy tényleg élvezni tudja a szexet, ezt tapasztaltam az eddigieknél. A különbség zongorázható.
    Próbáld ki mikor tudsz 5 orgazmust előidézni egy nőnél, úgy hogy mindegyik intenzívebb az előzőnél. Kell hozzá egy pár óra az tuti de a végén megérted mi a különbség.
    Persze vannak szerencsések, de nem a nagy többség sajnos.
  • Agyturbinikusz
    #8
    Ez egy érdekes kérdéskör, mit tudsz elmondani a katolikus egyházról etéren? Csak nem pontosan ezt?
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #7
    Egyszerűen konzervatív balf****k ülnek a parlamentben, de nem baj, az ilyen marhaságokkal egyszer elérik, hogy összeessen a pártjuk.

    Azért annyira nem bonyolult dolog ez a női orgazmus, hogy 10 év kelljen egy nőnek a saját teste megismeréséhez. (legalábbis, ha mindkét fél nyitott arra, hogy aktívan törekedjenek erre..)
  • Ender Wiggin #6
    de alapvető lételemük a prüdéria és szigor a szexet illetően... vallás vagy hit ide vagy oda. amúgy az iszlám 4,4%-a miatt aligha szabályoznák a pornót, ebben valószínűleg kvp kolléga téved...
  • Agyturbinikusz
    #5
    Ha te bármit is tudnál a muzulmán létéről, nem írnál ilyen butaságot.
    A legtöbb muzulmán pont azért menekült el, mert hívők és nem vallásosak. Nem Mindenki hülye ám a világon aki különbözik tőled.
  • kvp
    #4
    Ne felejtsuk el, hogy Nagybritannia egyre inkabb egy muzulman tobbsegu allam, igy az online tevekenysegeket is ossze kell valahogy hangolni a tobbsegi tarsadalom vallasi elvarasaival. Nem lesz konnyu dolguk a globalista liberalis elvek es a muzulman vallasi torvenyek osszehangolasaval.

    Ha ezt sikerul megoldani, akkor varhatoan ugyanaz a rendszer lesz kesobb kiterjesztve a politikai velemenynyilvanitas szabalyzasara is, tehat mindenki kivancsian varja, hogy mit tudnak kitalalni.
  • Agyturbinikusz
    #3
    Egy nőnek sokkal komplexebb az orgazmus folyamata mint a férfinak, hiába a 20 éves nimfomániás, ha időre van szüksége a saját teste megismeréséhez, ahhoz hogy olyan orgazmusa legyen, hogy remegnek a falak is. Ez nagyon sok időt vesz igénybe. A 40 feletti meg a menopauza miatt vannak úgy, de az is csak átmeneti, utánna megintcsak belejonnek.

    SZVSZ.
  • M2 #2
    Szerintem a libidót illetően tévedsz. 20 éves kor alatt minden nő egy nimfomán állat, és ilyenkor van a termékenységi csúcsuk is. Biológiai szempontból ekkor kellene szülniük az első gyerekeket.
    Mire aztán a nők elérik 40-50 éves kort, többségüknek szinte nulla lesz a szexuális érdeklődése, nem így a férfiaknak, akik 70-80 éves korukig is aktívak maradnak.

    A többi dologban maximálisan egyetértek!
    Álszent világ, ahol a gazdagok és a papok erkölcsről prédikálnak, aztán mennek az orgiára.
  • Agyturbinikusz
    #1
    A pronó egy szükséges dolog, főleg a fiatal férfiak számára, egy bizonyos fokig. Mivel a férfiak 14-24 között a legaktívabbak szexuális téren míg a nők később jutnak a csúcsra, így lehet áthidalni SZVSZ.
    Én inkább promotálnám főleg a házi videókat nem a profikat, hiszen azok közelebb állnak a valósághoz és lehet belőle tanulni is.
    Persze egy prűd álszent világban......