7
  • Ender Wiggin #7
    "mindig apró, személyes sikernek számít, ha sikerül valakit annyira felültetnem, hogy még vissza is kommenteljen."

    a troll definíciója :-)
  • kalapos01
    #6
    és nem is bulgáriában készült. nyilván sosem tudjuk meg, hogy jobb vagy rosszabb, de az meglepett, hogy imdb-n mondhatni még a eillis-filmeknél is jobban le van húzva. nyilván imdb-smimdb, de más kapaszkodó nem nagyon van. (az azért beszésed, hogy gibson korábbi videótékás filmjei közül, mert ugye csinált bőven nem mozisat, nem egy teljesen korrekt lett.)
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2022.03.20. 15:00:06
  • kalapos01
    #5
    mindig apró, személyes sikernek számít, ha sikerül valakit annyira felültetnem, hogy még vissza is kommenteljen. itt azon gondolkoztam, hogy vajon az adott kommentelő melyik típus, aki csak beleböfög és elhúz, vagy beleböfög, és még vissza is néz, hogy valaki válszolt-e az értelemszerűen költői, választ nem igénylő kérdésére. kockáztattam, mert úgy éreztem az utóbbi eset áll fenn, s lőn, jól sejtettem. persze valahol ziccer volt a dolog, hiszen az egyszeri kommentelő elég kiszámítható, de az külön elégtétel, hogy emberünk nem csak lenyelte szó nélkül az L-t, hanem még energiát is feccölt abba, hogy egy képpel válaszoljon.

    most majd érdekes lesz megfigyelni azt, hogy vajon van-e olyan önérzetes, hogy ismét visszanézzen, hogy kapott-e választ (elég clingy lenne), vagy a győzelem hitében elhagyta örökre a topikot.
  • repvez
    #4
  • wraithLord
    #3
    Ez nem tűnik annyira zs-nek a trailer alapján, mint a Bruce Willis zs-filmek. Itt Gibson sem tűnik annyira unottnak, nem lóg ki a filmből úgy, mint Willis szokott. De biztos a rendező miatt. Willis a zs-filmekben olyan, mintha otthon a kanapéján fekve, félvállról, közömbösen, a dögunalom határán táncolva játszaná el a szerepeket.
  • kalapos01
    #2
    Ez egy elég ismert fogalom szerintem. Azt jelenti, hogy valami olcsó és ótvar szar.
  • repvez
    #1
    Mitöl számit ZS filmnek ? mert nincs agyontömve CGI-al meg PC-vel? hanem csak egy 90es évekbeli akciofilm?