Gabbbbbbbbbbbb#6
Gondolom nem erről van szó, hanem pl. arról, hogy én és kedves testvérem még csak ugyanabban az országban sem élünk :-)
Van egy 6 tagú család.1 készülékük van.mind a hatan fizessenek külön elő,hogy egyszerre nézhessék? ez így életszerű?
Gabbbbbbbbbbbb#4
Ezt nem tudtam, én testvéremét tudom használni, de azt mondta, hogy ne nézzük egyszerre ..
Jelenleg egyszerre több ember is használhatja ugyanazt az accountot, például az egyik családtag fizeti a prémium netflixet aztán az egész rokonság nézi a sorozatokat 4K-ban ez nem tetszik nekik, szimpla áremelést akarnak
bunny#2
Egy dolog nem világos, itt most azt akarják megszüntetni, hogy egy előfizetéshez hivatalosan létesíthető több fiók segítségével többen összeálljanak? És azt mégis hogy?
Vagy azt, hogy egy fiókot többen használjanak (mondjuk egy 4 fiókos előfizetést 20-an), mert azt egyszerűen meg lehet fogni.
Gabbbbbbbbbbbb#1
Egyszerre úgyis csak 1 ember használhatja. Azzal, hogy megosztással rászoktatják a családtagokat etc csak előfizetőket nyernek, vagy nem?
Vagy itt most az a lényeg, hogy egy kevés extráért 2-re nő majd az egyszerre, egy fiókból sztrímelők száma? Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2022.03.18. 06:58:48