5
  • StoneCold7
    #5
    Mondjuk nekem az a fura, hogy lépte nyomom az interneten mindig azzal van védve a sorozat nevetségesen üres és vontatott üres stílusa, hogy de hát a valódi érzelmek, a valódiság, a valós élethelyzetben való lehetségesen valós emberi érzelmek bla bla.

    Szerintem igenis erős érv az, hogy már rég tele van röhejes baromsággal. Nem hiába rengeteg ember akik egykoron védték pont így azok már elhagyták a nézését, ezért az óriási mélyrepülés önmagához képest.

    Ezek után meg nem sok érv maradt amellett, hogy miért ilyen k**a unalmas sokszor, így inkább abba is hagyták az emberek :D
    Utoljára szerkesztette: StoneCold7, 2022.03.19. 21:12:53
  • Major
    #4
    Persze "be yourself" és társai, empowering dolog, ha valaki így felvállalja magát, szóval respekt. - A nyomokban magyar szavakat tartalmazhat.
  • zetortraktor
    #3
    Fura, hogy valaki nem akkor kardoskodik a logikával, amikor az első részben meglát egy zombit, ami nem is létezik a való életben.

    De azért jó látni, hogy vannak rajongói a sorozatnak - vagy szomorú látni, hogy van olyan, aki jó sorozatok helyett szarokat néz. Mondjuk a filmes ízlésedből már kiderült, hogy azokból is inkább a szarokat nézed, hogy azután sírhass azért, mert szarok. Persze "be yourself" és társai, empowering dolog, ha valaki így felvállalja magát, szóval respekt.
  • Ender Wiggin #2
    nem az izgalom hiánya a baj, hanem, hogy irtózatos baromságokat írnak, amik már túl vannak a logika meg a hihetőség határán (csak egy példa, a metróban a fémajtót kitörte pár puhatestű zombi, ellenben pőár résszel később egy ház faajtaja simán útját állta a zombiknak). és hát szerethető karakter se sok maradt.
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2022.03.18. 06:27:16
  • ntex
    #1
    Szerintem ez az évad elég jó eddig. Bár nekem egyik sem volt unalmas, tény hogy voltak kevésbé izgalmas évadok, ennek ellenére imádom a TWD-t és a Fear TWD-t is. Remélem méltó befejezést fog kapni ha tényleg nem készül több rész belőle.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2022.03.17. 23:30:56