15
 • wobbler
  #15
  Volt HBOGo előfizetésem. Le is vonták serényen rögtön-hó elején az előfizetési dijjat.
  Bejelentkeztem a HBOmax-ra-a HBOGo-ban,Le is vonták ismét,rögtön,újra az előfizetési dijjat.A csatorna,a választék változatlan,csak a név változott/ hirdették !/ ! Ezmijez? Csak nem csalás?
 • Sequoyah
  #14
  Probaltal mar valaha hivatalos panaszt tenni hogy valami nem jol mukodik? Szinte az osszes szolgaltatas ad lehetoseget hogy hibat, vagy egyeb panaszt jelents be nekik.
  Customer feedback/Contact us, vagy valami hasonlo menupont alatt lesz, bar lehet ez csak bongeszobol mukodik jol.
 • LamborghiniSG
  #13
  Gabbbbbbbbbbbb: a Fire stick-hez még van egy olyan ellenérvem is, hogy utólag sideload apk telepítésekre utaltál. Ezzel csak az a gond, hogy rohadtul nem lesz optimalizált a Fire stick-hez egy ilyen utólag felgányolt streaming szolgáltatás sem (felbontás skálázási gondok, lassulások, fagyások simán elképzelhetők egy-egy app-nál), hiszen egy-egy app-nál még a hivatalosan támogatott tableteknél és okostelefonoknál is sokszor olvasni az app-ok véleményezéseinél, hogy melyik app-nál melyik eszközön vannak gondok, azokhoz aztán a siralmak után vagy optimalizálják, javítják az app-ot, vagy nem. Na már most a Fire stick-hez semelyik utólag felgányolt sideload app sem lesz optimalizált soha, kb orosz rulett, hogy minden frankó lesz egy app-nál vagy sem, ezzel szemben egy PC-s Chrome vagy Firefox böngészőhöz minden jó esetben optimalizálják a szolgáltatást ezek a streaming cégek, hiszen hivatalosan támogatják (és még sokszor így sem tökéletesek, ilyenek voltak a HBO Go belassulások/szaggatások is). Elképzelheted milyen lehet egy hivatalosan nem támogatott készülékre egy ilyen app felgányolása, totálisan optimalizálatlan lesz.
 • MerlinW
  #12
  Raspberry Pi 4 -> HDMI -> TV = Win.
 • bunny
  #11
  Azt nem értem, hogy miért nem képesek a klienseket normálisan megcsinálni? PL. a go-ban látszott a sorozatoknál, mikor lesz a következő rész premier. Ez most kikerült. A go ment samsung okostévén, a max nem. Alapvető funkciók hiányoznak a hbo kliensekből, olyan hogy ajánlás a kedvencek közül nincs, kedvelés sincs csak saját listába rakhatod. Teljesen faék alap funkciók hiányoznak, miközben csak meg kéne nézni a többi konkurrens streamer kliensét, összeírni belőle a funkciókat és belerakni. Egyik sem atomfizika mégsincs megoldva, mintha direkt egy fos klienst akartak volna összepakolni.
  Jelenleg a netflix a legnormálisabb kliens, pedig az is messze van az elvárhatótól.
  Egyébként amennyire beharangozták a hbo max-ot, hogy most aztán itt a kánaán - hát egy két a váltásra időzített filmet kivéve semmi előrelépést nem látok. Elég nagy csalódás.
 • LamborghiniSG
  #10
  A másik, hogy amennyire látom a külföldi fórumokon, a sok csatornás hanggal, az AC3 kódolással és a hang bit felbontásával is vannak gondok ennél a stick-nél és ebben is mindenki csak gányol félmegoldásokkal. Felejtős az egész, csak önkínzó bohóckodás. Az #1-esnek is azt javaslom továbbra is, hogy kösse össze a PC-t a TV-vel, ne dobjon ki feleslegesen pénzt egy ilyen stick-re.
 • LamborghiniSG
  #9
  Ja, persze, főleg, hogy a HBO által birtokolt Cinemax Go-hoz működő app sem létezik Android-ra.
  Tehát ha jól értem, az érved az, hogy ha valaki itthon nem elérhető egzotikus és prémium tartalmakra is vágyik, gányoljon otthon a routerrel, gányoljon magával a stick-el, és még így sem lesz ugyanolyan funkcionális, de még fizessen többet is. Szerintem ezt a dolgot engedd el, ha csak nem önkínzó valaki, ezt az utat nem fogja járni, sokkal egyszerűbb, olcsóbb és jobb megoldás hozzákötni a TV-t a PC-hez, annál univerzálisabb gépet sosem fogsz a TV-hez kötni. Ha pedig távirányítóra vágysz, akkor veszel például egy ilyen multimédia távirányítót a PC-hez jóval olcsóbban.
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #8
  Az altalad felsoroltak mindegyikere van megoldas.Lehet alkalmazasokat telepiteni ra az Amazon app store-bol es apk sideload is van.
 • LamborghiniSG
  #7

  "Lehet, ha a router szoftvere futtatja a VPN-t. (openWRT)"

  Ja és szerinted egy ilyen Fire stick-en vagy egy okos TV-én rajta van a földkerekségen létező összes streaming service app-ja... Cinemax Go (a HBO másik amerikai prémium streaming szolgáltatása) rajta van? Hát a FilmBox+ (Európa HBO klónja) streaming szolgáltatás rajta van? A Paramount+ streaming szolgáltatás megy rajta, ha épp azt a hollywoodi stúdiót preferálnám? Vagy ha épp nagy múltú, komoly ismeretterjesztést kívánnék, a Discovery+ streaming szolgáltatása (ami már szintén a HBO cégcsoporthoz tartozik) rajta lesz? És még lehetne sorolni egy csomó másik közismert céghez tartozó audio/video streaming platformot (pl Sony cégcsoporthoz tartozókat) szerte a világból, amik tuti nem lesznek rajta, hiszen több tucat streaming szolgáltatás van szerte a világon.
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #6
  "legdrágább okos TV-ken sem lehet megcsinálni" Lehet, ha a router szoftvere futtatja a VPN-t. (openWRT)

  Egyébként egy ilyen cucc alig kerül többe, mint egy normális HDMI kábel és helyet sem foglal és távirányítója is van etc..
  Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2022.03.13. 18:43:12
 • Probatbicol
  #5
  Az a baj hogy a pár éves okostv-k hardverileg kb 15 évvel vannak elmaradva. Ok, tudom az árukban ez nem látszott meg :)
  MI stick vagy MI Box tökéletes megoldás, mellesleg azon a Netflix és YT kliens is gyorsabban megy.
 • Neocortex
  #4
  Nappaliban nekem is hdmi-vel van, a hálóban meg egy olcsó xiaomi stick ami pont elég hogy hálózaton keresztül meg lehessen nézni a letöltött filmeket, tudna netflixet meg minden szart de kell a fa********
 • LamborghiniSG
  #3
  Még csak azt sem kell. Összeköti valaki az otthoni PC-t vagy a laptopot HDMI-n a TV-vel és csókolom! Én is ezt csináltam. Tessék, a lehető legokosabb TV lett, így minden létező streaming szolgáltatás megy, ha indítasz egy VPN-t a gépen, még az itthon nem elérhető külföldiek is mennek, szerintem ezt még a legdrágább okos TV-ken sem lehet megcsinálni. És csak egy HDMI kábel kell hozzá a gép és a TV közé.
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #2
  Valaki nagyon ezt szeretné nézni, akkor vesz €40-ért egy Fire Stick-et..
 • lac coo
  #1
  Pár éves okos tv-ken el se indul... egyedüli szolgáltatóként nem megy ... Ótvar az egész ... :D