5
 • Major
  #5
  Nincs jogalapja, de szedhet le videókat? :D
 • Zsombor99
  #4
  Jaja, ha egyszer kialakul, hogy valamit hogyan lehet sikeresen emulálni, akkor onnantól kezdve a gyártók már nem tudnak mit tenni, ugyan próbálkozni lehet fellépni az emuláció ellen, de képtelenség megfékezni, ha egyszer már kialakult! Ezért is eshet az emuláció a "szürke zónába" ‒ kifejezhetik a gyártók nemtetszésüket, de megállítani nem fogják tudni...
 • Zsombor99
  #3
  Érdekes és egyben szánalmas, hogy egy gyártó idáig fajul! Nincsen jogi alapjuk videókat eltávolítani csak azért, mert a játékaik futtatását teszik lehetővé más hardvereken is! Ha egy konzol PC-s játékokat futtat, akkor egyértelműen ott a lehetőség emulátorok futtatására is! Egyszerűen rémes.
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #2
  Nincs jogalapja az emulátorok elleni fellépésnek, ezért csak olyan emulátoros videókat szedethetnek le, amikben jogsértően játszanak Switch-es játékokkal.
  Ezt a dzsinnt már biztosan nem zárják vissza a palackba, majd jön a Switch 2 olyan hardverrel, amit nem tudnak pár évig emulálni.
 • zola2000
  #1
  Érdekes, ha rákeresek arra hogy eggNS vagy skyline ami androidon futtat switch játékokat snapdragon 888 alatt már majdnem értelmes sebességgel, azok még mindig fent vannak.