4
  • dyra
    #4
    szokás szerint senki nem lesz kompatibilis senkivel. Lesz az Apple metaverzum, a Facebook metaverzum meg majd a Kinai meg az Orosz meg még a fene tudja. Lesz otthon vagy 6 féle szemüveg attól függően hova akarsz bemenni. Csodálatos.
  • kvp
    #3
    A WEF/UN fele Agenda 2030 alapjan max. ez jar majd a lakossag foloslegesnek itelt resznek. Meg az ingyen bogar burger az ablaktalan tomegszallasokon. Vegulis az lakhatasi, elelmiszer es internethozzaferesi segely azaz alapjovedelem bevezetese is errol szol es nyugaton egyre kevesebben tiltakoznak ellene.
  • Sir Cryalot
    #2
    Ez az elmenekülés sztori kb. fűnyíróba tankot vizionálás
  • noland
    #1
    Szerintem is elmebetegség, nem kellene végleg szétcseszni a Földet és akkor nem kellene szimulált valóságba menekülni. Így is padlón vannak a fizikai emberi kapcsolatok, öröm lesz nézni ahogy a tinikék elmennek kirándulni egy virtuális erdőbe :D (otthon meg a büdös zokni szaga felmarja a nyálkahártyáját) Ez az egész csak a informatikai cégeknek jó, még több és erősebb tartalomfüggőt létrehozni. Az AR ben több fantázia van, bár az meg olyan mint most a mobil, nem nagy koncepcióváltás.