6
 • s1lkforrent
  #6
  Salvador hatalmas előnye más országokkal szemben, hogy ha a BTC benéz bőven 1000 alá egy elkövetkező összeomlás után, akkor nem lesz mit veszteniük, nem lesz 3rd world shithole az országból.. legalábbis nem jobban mint most.

  Ha pedig tényleg nem áll meg a Holdig, akkor elmondhatják hogy a nyugati kapita-lusta @@@gyerekek segítségével bőséget és jólétet varázsoltak a drágalátos nép számára, és az aktuális Kommandante még 200 évig uralkodhat.
 • lipovics
  #5
  https://www.hwsw.hu/hirek/64297/bitcoin-hack-hacker-csalas-penzmosas.html
 • dyra
  #4
  és eladtok mindent a mi haverjainknak (privatizáció a lopás leánykori neve)
 • dyra
  #3
  Persze, hogy nem tetszik nekik. Ezt nem ők irányítják. Nem tudják majd csicskáztatni az országokat ha ez elterjed. Ismerjük a dumát. Adunk lovét ha megszorítotok.
 • uwu2020
  #2
  Véleményem szerint sem volt nagy ötlet a BTC bevezetése.
  De az nem valószínű, hogy az IMF tényleg ezért aggódik amit ír.
  Ha a kényszerpályán vannak, és megoldásként kriptót akarnak használni, a BTC-nek csak az az előnye, a többi kriptóval szemben, hogy nagy a kapitalizációja, és mindenki hallott már róla, egyébként meg minden más szempontból alkalmatlan erre. Bármelyik másik layer 1-es DEFI token jobb lett volna helyette, vagy ha a volatilitást kellett volna kiütni, ott vannak a stabilcoinok, elvégre "csak" az a problémájuk, hogy nincs megfelelő bankrendszer, nem nyavajogtak a dollár függőség miatt.
 • janos666 #1
  Ők is kaptak nyilvános szerelmeslevelet az IMF-től? https://twitter.com/unusual_whales/status/1486457921630351365/photo/1
  Utoljára szerkesztette: janos666, 2022.01.27. 03:46:14