4,5 milliárd forintból készül a Petőfi-mozifilm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak tippeltem a vicc kedvéért. hidegen hagy, hogy ki játszik benne... utoljára jó magyar történelmi filmet várkonyi csinált...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Szerintem adjuk Árpa Attilának és legyen Argo 3 😄 😄 😄
Egy hollywoodi szintű középalacsony költségvetésű horrornak ennyi a költségvetése. Mondjuk egy ismeretlen szereplőkkel készített Blumhouse-folytatásé.
Én is a színészekben és a rendezőkben bízok, az utóbbi időben főleg utóbbiak piszok erős dolgokat rakta le az asztalra (és nem csak a három Oscar-jelölt). Kár, hogy nem a jobb rendezők kapták, hanem egy olyan, aki dörgölőzik.
Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.01.26. 20:06:15
Én is a színészekben és a rendezőkben bízok, az utóbbi időben főleg utóbbiak piszok erős dolgokat rakta le az asztalra (és nem csak a három Oscar-jelölt). Kár, hogy nem a jobb rendezők kapták, hanem egy olyan, aki dörgölőzik.
Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.01.26. 20:06:15
csak jo lehet , ha ok irják a történetet és a párt is ennyire támogatja, csak is történelmileg hiteles és nem tulárazott film lesz.
Ennyibol, már közel hollywoodi szintu film lehetne . De tudjuk milyen a szinészi felhozatal és a rendezés ha itthoni filmrol van szo.
Ennyibol, már közel hollywoodi szintu film lehetne . De tudjuk milyen a szinészi felhozatal és a rendezés ha itthoni filmrol van szo.
Bukta Ákos, mert Berettyán Nándor a főszereplő.
az nem kihívás. "catering" címszó alatt elmegy 1 milliárd. 1-et eltesz rákai karcsi is, a maradék meg majd ákosé, aki akár a zenét szerzi és főszerepel is!
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams