6
  • zetortraktor
    #6
    És ennek mi köze ahhoz, ami kamut olvastál pár hete? Te azt írtad, hogy " Hetekkel ezelőtt olvasni lehetett erről. Ott azt is írták, hogy valószínűleg számítógéppel fogják a szereplőket fiatalítani." Ezt mondom, hogy vigyázz a kamukkal, mert a jelek szerint te azt hiszed, hogy amit olvastál, az igaz:((

    Azt, amire utalsz a Playlisttel, minden más lap, még az sg is megírta 2020-ban, mindenki olvashatta, hogy lehet, hogy lesz film a tervezett könyvből. (Más kérdés, hogy ha hírekről beszélünk, akkor az ember a forrást nevezi meg, a Playlist is utal arra, hogy a Deadline-ról másolták az infót.). De nem arról szól, hogy lesz film, vagy hogy mit fognak csinálni benne, hanem (idézem a kommentemet): "nincs kit fiatalítani, hanem nincs is mihez. Maximum valaki leírta, hogy ha lesz egy film, akkor szerinte mit fognak csinálni. "
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.01.27. 10:14:42
  • Csucse
    #4
    Egy elfekvőben fog játszódni...
  • Ender Wiggin #3
    Főleg Shiherlis karakterére koncentrál a könyv, ami filmen szintén elégggé nehezen kivitelezhető Val Kilmer állapota miatt. Más színészekkel nem valószínű, hogy működne a dolog, ha már folytatás/előzmény... De a könyv érdekesen hangzik.
  • zetortraktor
    #2
    Akkor valami kamut szoptál be, mert nem, hogy nincs kit fiatalítani, hanem nincs is mihez. Maximum valaki leírta, hogy ha lesz egy film, akkor szerinte mit fognak csinálni. De miért hiszel el mindent, amit a neten látsz?