8
 • wraithLord
  #8
  A mai árakat figyelembe véve annyira azért nem drága, és ha valakinek mindenképpen hordozható formátumban kell egy jó kijelző, és fontosabb az ár, mint a teljesítmény, akkor ez egy jó választás lehet.
  Annyira a proci sem hulladék, szokásos tartalomfogyasztásnál többre nem nagyon alkalmas, de arra kompromisszum nélkül.

  Más kérdés, hogy én inkább vennék egy erős laptopot szar kijelzővel, mert úgyis van rendes monitorom, amin lehet grafikai és fotós munkát végezni, és annyira nem fontos, hogy futkosás közben színhűen lássak bármit is. :D
  Ha mégis, akkor utólag kicserélem a kijelzőjét egy normálisra. :D
 • noland
  #7
  Igen, lehet, hogy a proci szar és nem lehet rajta játszani, de a képernyő a legújabb technológia, azt kell megfizetni. És mondom, van egy rétegfelhasználói terület, akiknek ez számít, magamat is beleértve. De ha tudsz hasonló jó képminőségű (kompakt) számítógépet, olcsóbban, akkor légy szíves mutasd meg, mert engem határozottan érdekelne.
 • cateran
  #6
  Az ar/ertek aranya kalap szar...Pl a proci mar 10 evvel ezelott is a hiperszar kategoriaba tartozott volna
  https://uk.pcmag.com/laptops/137890/asus-vivobook-13-slate-oled-t3300
 • noland
  #5
  Valamit szerettél volna mondani? El tudom képzelni azt a szitut mikor jól jöhet fotózáshoz, hihetetlen, de én meg más jellegű tartalomgyártásra használnám... :)
 • _svd_
  #4
  "...a legfeljebb 256 gigabájtos M.2 NVME PCIe Gen 3.0 SSD és 8 gigabájt LPDDR4X RAM..."
  a fotósok álma. :))
 • noland
  #3
  Az ára teljesen rendben van, a nagy durranás itt a wide-gammut oled képernyő. Szövegszerkesztésre vagy fotósoknak képnézegetésre szuperjó választás lehet. Ára Németországban 650 eurótól indul, magam is vennék ha nem lenne egy hasonló jól bejáratott spec. gépem. Csak a képernyő miatt most nem fogok váltani, nem sürgős, egy éven belül lesz ennél jobb ajánlat is...
 • Tntmaxy
  #2
  Az árába beleférhetett volna egy használható épkézláb OS is. :(
 • _svd_
  #1
  Az árába beférhetett volna ennél az Atom processzornál izmosabb proci.