9
  • lammaer
    #9
    Az objektív filmkritika az milyen? :D
  • Csucse
    #8
    Hát jah...
  • Dynamic
    #7
    Sok köze mondjuk nincs Luc és Mila sorozatához, nem lett volna muszáj erőltetni a címet...


    Mármint úgy érted, hogy a Mila-féle sorozatnak nem sok köze van az eredeti játékhoz, ezért azoknál nem lett volna muszáj erőltetni a címet.
  • Csucse
    #6
    Rühellem a zombifilmeket... nyilván a Brad Pitt meg a Zack Snyder félét kénytelen voltam megnézni...a Resident Evil viszont inkább akció sci-fi amúgy szerintem, mint natúr zombifilm, persze ettől még önmagában B förtelem lenne... de Mila... ó egek... a kakiból is aranyat csinál... nyilván megnéztem mindet, néha egész jól szórakoztam (nem gyakran)... mondjuk ha a cuki Milácska popóját tudtam nézegetni hosszan a szűk naciban lassítva, az határtalan boldogság volt... gondoltam a hagyományt folytatom és elkezdtem nézni ezt az újat... ahogy savazzák, gondoltam úgyis kb 10 perc és hagyom... ám mégis kb félórát néztem, egészen lekötött, teljesen korrekt horrorfilm.... egyelőre nem is tűnik túlzottan zombisnak, persze bármikor berobbanhat a zombiáradat, ugyebár Tartanitno óta tudjuk... Sok köze mondjuk nincs Luc és Mila sorozatához, nem lett volna muszáj erőltetni a címet...
    Utoljára szerkesztette: Csucse, 2022.01.13. 10:58:30
  • Prof William
    #5
    Valamiféle átok ülhet ezen a sorozaton (meg úgy általában a játékadaptációkon) mert ha csak simán leforgatták volna a Resident Evil 2:Remake átvezetőit még az is sokkal jobb lett volna, mint amit itt most Residdent címén összehoztak. Hogy lehet ez ilyen nehéz?

    Viszont Claire legalább tényleg eléggé hasonlít, főleg ha még lófarokba is fogná a haját.
  • kutyakiki81
    #4
    "A környezet rém unalmas"

    Aki régen imádta az első két játékot, azért a környezet okoz egy kis libabőrt.

    "Az eredeti Kaptár-filmekben voltak azért idézhető és emlékezetes pillanatok, például a lézeres folyosó az elsőből vagy a madaras támadás a harmadikból."

    Lehet hogy emlékezets pillanatok, de közük sincs a Resident Evil játékokhoz.
  • Dynamic
    #3
    "Az eredeti Kaptár-filmekben voltak azért idézhető és emlékezetes pillanatok, például a lézeres folyosó az elsőből vagy a madaras támadás a harmadikból"

    Tehát az eredeti 7 részből össze tudunk gereblyézni 2 darab "emlékezetes" pillanatot és ezt szembeállítjuk az ezzel az 1 résszel, ami amúgy is olcsóbb. Ez aztán kiegyensúlyozott összevetés.
    (Mondjuk én már az 2002-est is röhejesnek találtam ami ráadásul elég rosszul öregedett, de ez már részletkérdés)

    "A mai generációnak a Resident Evil már nem a zombikról szól, hanem őrült vidékiekről és vámpírokról."

    Biztos ez? Szerintem meg túlságosan erős a brand ahhoz hogy a többség számára csak a vámpírokat jelentse. Másrészt meg nem ugyanúgy a mai generáció (is) játszik a Resident Evil 2 és 3 remake-kel is?
    Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2022.01.08. 17:43:00
  • MerlinW
    #2
    Jók ezek a random, ultra szubjektív anonim filmkritikák. Újságírásból ötös.
  • Ender Wiggin #1
    az anderson/jovovic duó sem volt valami nagy eresztés (főleg a játék rajongóinak), de ehhez a foshoz képest oszkár-díjas teljesítmény...