10
Ready or Not
-
JonasSandor #10 Ma este 7-től jelenik meg teljesben. -
hawkie22 #9 Köszi a gyors választ, akkor teszek vele egy próbát, legfeljebb megy a refund, ha esetleg ne tetszene. -
Norbertboy #8 Szerintem hülyeség, én sokat játszottam a SWAT 4-el és nagyon jól szórakoztam egyedül. Szerintem simán játszható társak nélkül is, persze ez csak az én véleményem.
Én már rég játszottam vele, de szerintem nagyon jó játék.
Utoljára szerkesztette: Norbertboy, 2023.12.09. 14:21:16 -
hawkie22 #7 Játszik valaki a játékkal? Nagyon gondolkodom a megvételén, de kicsit elriasztanak a hozzászólások, miszerint szólóban nem annyira poén. -
TomStorm #6 Megnyitották Club-ot meg egy másik tesztpályát illetve sok mindent tartalmaz a nagy patch -
robicarlos6 #5 Elég szépet megy a játék. Már több mint 1 milliót adtak el belőle -
#4 Originally a "Schoolshooter" map miatt dobta őket mert fostak a controversytől nem?
Nekem pont ezért lett érdekes a játék és figyeltem fel rá, mert nem hátráltak ki. SWAT4-et szerettem "kiskoromban"
- Megakarom venni egy ideje, de ismerőseimből egyet se tudtam még rávenni. -
robicarlos6 #3 Steam adatlap
Brutálisan jóra értékelik az új SWAT játékot, a Ready or Notot
A hülye Team17 meg dobta a játékot. Örülök neki hogy végre nem only netes a dolog hanem lehet egyedül is tolni. Régóta parlagon van már ez a téma mert se egy új Swat nem jött se semmi ilyen témában ami single.. -
Samurai84 #2 Én is megvettem, bár én mindig is inkább R6 párti voltam. Aki szereti a Swat-ot, annak tetszeni fog, de vegyétek figyelembe, hogy Early Access - jelenleg a Swat4 Elite Force sokkal többet tud és a grafikát leszámítva mindenben jobb is.
Nekem a Ground Branch jobban tetszik, csak onnan egyelőre hiányzik a team AI.
-
Norbertboy #1 Korai hozzáférésben már kapható a játék. Igazi
SWAT klón. Végre egy játék vissza adja azokat az élményeket. Én csak a SWAT 4-el játszottam és imádtam. Mindenki döntse el mennyire adja vissza azt az érzést esetleg aki még nem játszott vele próbálja ki milyen egy túszokkal teli épültet megtisztítani egyedül vagy csapatban.