5
  • kvp
    #5
    Buta TV-t erdemes venni, okos (lehetoleg open source szoftvert futtato) hardverrel a hatan. Az en monitoraim tudnak VP9-et is lejatszani, fuggetlenul attol, hogy a kis 50 centis asztalirol van szo vagy a nappaliban levo tobb mint egy meteresrol (utobbi hivatalosan egy sima samsung tv akarna lenni). Csodalatos hogy mikre kepes manapsag egy hitelkartya meretu linuxos gep...

    A licensz problema tenyleg ott van, igy ez max. arra jo, hogy a teams hivasok videojelenek minoseget javitsak, bar amiota a microsoft fejleszti, azota egyre csak romlik a szoftver minosege. Mondjnuk az szinte minden microsoft termekre igaz, hogy amikor megveszik oket, akkor a legjobb a minoseg. Jo pelda erre a microsoft dos, aminek 1.0-as valtozatat meg vasaroltak egy kulso cegtol, de a 2.0-aba mar belefejlesztettek, igy jottek bele a bug-ok is.
  • noland
    #4
    Mindegy is, mivel már van H266 kódek.
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #3
    A te tévéd tud vp9-et lejátszani? Az enyém nem.
  • zola2000
    #2
    Mondjuk egy olyan codec ami fizetős nem nagy sikerre számíthat, főleg hogy a VP9 ingyenes.
  • janos666 #1
    Ezt éveken át ingyen is le lehetett tölteni "by hardware manufacturers" végű névvel, de valamikor úgy egy éve eltüntették (először csak nehéz volt megtalálni, de most tudtommal már lehetetlen).