14
 • Agyturbinikusz
  #14
  Az a 6 hónap szinte semmi a kb másfél évtized csúszáshoz képest.
  Várjuk szeretettel, majd úgyis újabb kérdéseket vet fel az adathalmaz. Ez a legizgalmasabb része.
 • Csaba161
  #13
  Minden esetre itt vannak a valódi videófelvételek a kicsomagolásról:

  https://twitter.com/i/status/1476584214434914308
 • Sequoyah
  #12
  Nem az emberek hulyebbek, hanem a hulye emberek lettek hangosabbak a kozossegi medianak koszonhetoen. Szinten ennek koszonheto, hogy a hulyek konnyen egymasra talalnak, es validaljak egymas hulyesegeit, magabiztosabba teve oket.

  Ettol fuggetlenul az atlag azert okosabb mint volt.
 • coolbboy83
  #11
  Gratulálok! Ez egy igazi alufóliasapka díjas komment....
 • M2 #10
  "Az emberiség sose volt ennyire iskolázott. És kb sosem volt ennyire hülye."

  Az utóbbiról van valamilyen hiteles felmérésed? Vagy régen biztosan minden jobb volt, mert ugye nem tudhatjuk, akkor meg biztos csak jobb lehetett? Hát kurvára sötét volt ám mindenki az általános oktatás előtti időkben. Nem a laposföldesek voltak a csodabogarak mint most, hanem az, aki tudott olvasni.
 • Cyberdog
  #9
  És az univerzum átmérője 50 ezer km. Ezt mindenki tudja.
  De most mennem kell mert megyünk a laposföldhívők konferenciájára tüntetni.
  Üregesföldhívők Fórevőőőr!
 • defiant9
  #8
  "És kb sosem volt ennyire hülye. A kettő nem függ össze."

  Azért összefügg. pl. ma már nem sokan hiszik hogy boszorkányság miatt betegszenek meg és a gyógymód kapcsán a sámán dobja lenne a megoldás. A mélyen vallásos ellenben iskolázatlan középkorhoz viszonyítva a helyzet sokkal jobb, viszont az interneten a hülyeség is könnyebben terjed úgyhogy az aktuális trendre én is azt mondanám hogy inkább romló.
  Az iskola önmagában jó, visszaszorul tőle a 'hülyeség', azonban az internet fenti mellékhatása ami miatt a 'hülye' réteg inputot kap és aktivizálódik. Ezzel együtt még mindig jobb hogy van internet.
 • dyra
  #7
  Suliban? Az emberiség sose volt ennyire iskolázott. És kb sosem volt ennyire hülye. A kettő nem függ össze. (Az is igaz tudományos dolgokban meg sose voltunk ennyire csúcson)
  Utoljára szerkesztette: dyra, 2021.12.28. 19:49:28
 • Munkas
  #6
  Off. Azt egyébként tényleg nem vehetjük objektív ténynek, hogy egyes oltások nem veszélyesek. A nyugaton is engedélyezettek nyilván kockázat-hasznosak (mert transzparens az egész engedélyezés és alkalmazás), de én itthon még nem láttam hiteles (sőt semmilyen számszerű) információt. A hazai propaganda médiában csak „megfellebbezhetetlen” általános kinyilatkoztatásokat tesznek. Amit, ha kritika nélkül elfogadunk, az a hit területe, nem a kritikus világszemléleté.
 • Munkas
  #5
  Szerintem arra gondolt, hogy a „közvetítés” 90 %-ban egy olyan animációs film volt, amit a fellövéstől függetlenül, akár évekkel korábban is levetíthettek volna. Ez nekem is kiábrándító volt.
  Lehet, hogy már hozzászoktunk a SpaceX szintjéhez, ahol a rakéta szinte minden fő elemén kamera van, amik Starlinken keresztül folyamatosan küldik az élő képeiket a földre, így a közvetítés során van miből válogatni, ezért ott mindig a valóság megy, a háttér animációk csak magyaráznak. Evvel szemben az ESA-tól (NASA-tól?) egy túlcsicsázott filmet kaptunk a valóság helyett, ami laikusoknak biztos hozza Csillagok háborúja feelingjét, de hozzáértőbbeknek nem sokat tett hozzá.
  A Youtube-on megy tovább a live tracking pár csatornán. Azokat érdemes nézegetni, mert hátra vannak még olyan technikai lépések amiken lehet még izgulni.
 • Borg18754
  #4
  Folytathattad volna hogy a föld lapos, a holdraszállás kamu, és az oltás veszélyes...
  Nem ártott volna tanulni a suliban, akkor talán több eszed lenne.
 • Zero Albedo
  #3
  Nem csak az a valóság, amit te a saját szemeddel látsz, mert ha úgy lenne, akkor a világ csak egy végtelenül pici és abszolút fekete lyuk lenne.
 • eto demerzel
  #2
  sotet vagy. de nagyon.
 • morguldae
  #1
  Ó mekkora kamu. Nézhetsz szép animációkat a valóság helyett.... "...a James Webb a számára kijelölt pályára álljon, ez ugyanis nagyjából 1,6 millió km-es távolságban van a Földtől."- ja biztos úgy lesz. Hülyének nézik az embereket! Hazugság az egész.