4
  • zola2000
    #4
    Microsoft surface?
  • Zsombor99
    #3
    Amit érintőkijelzőre optimalizáltak, azt hogyan lehetne irányítani érintőpanellel nem rendelkező számítógépeken?? Egérrel bohóckodni kissé kényelmetlen lenne, nem??
  • zola2000
    #2
    A probléma az hogy a Microsoft megoldása is arm emulátor, nem az x86 APKt futtatják natívan mint az android x86, emiatt kisebb a teljesítmény.

    Remélem a Google megoldása jobb lesz, sajnos egyre kevesebb fejlesztő ad ki x86 APKt, amit a régi Intel atomos tabletek miatt csináltak annó.
  • kvp
    #1
    Mivel a google a kezdetektol fogva adott android emulatort a windows-os fejlesztoi keszleteihez, ezert nem tul meglepo, hogy kepesek lesznek egy ilyen emulator image-re play store-t telepiteni. Nem csak a jatekokat, de barmilyen android-os alkalmazast lehetne futtatni ezzel a megoldassal. Az egyetlen trukk, hogy elegge lezarjak az emulatort, mert a fejlesztoi valtozattal szinte azt csinal az ember amit akar. Valoszinuleg az alap destkop-ot (launcher-t) kiveszik es annak a helyere kerul valamilyen "play store and launcher for windows based android emulator" funkcioju alkalmazas.