4
 • zola2000
  #4
  Microsoft surface?
 • Zsombor99
  #3
  Amit érintőkijelzőre optimalizáltak, azt hogyan lehetne irányítani érintőpanellel nem rendelkező számítógépeken?? Egérrel bohóckodni kissé kényelmetlen lenne, nem??
 • zola2000
  #2
  A probléma az hogy a Microsoft megoldása is arm emulátor, nem az x86 APKt futtatják natívan mint az android x86, emiatt kisebb a teljesítmény.

  Remélem a Google megoldása jobb lesz, sajnos egyre kevesebb fejlesztő ad ki x86 APKt, amit a régi Intel atomos tabletek miatt csináltak annó.
 • kvp
  #1
  Mivel a google a kezdetektol fogva adott android emulatort a windows-os fejlesztoi keszleteihez, ezert nem tul meglepo, hogy kepesek lesznek egy ilyen emulator image-re play store-t telepiteni. Nem csak a jatekokat, de barmilyen android-os alkalmazast lehetne futtatni ezzel a megoldassal. Az egyetlen trukk, hogy elegge lezarjak az emulatort, mert a fejlesztoi valtozattal szinte azt csinal az ember amit akar. Valoszinuleg az alap destkop-ot (launcher-t) kiveszik es annak a helyere kerul valamilyen "play store and launcher for windows based android emulator" funkcioju alkalmazas.