6
 • M2 #6
  Akkor ennek a cégnek is annyi...
 • zakzag
  #5
  Eddig volt fejlesztés, mivel magáncég, és érdeke, hogy jól csinálja. Ezek után csak romlás lesz, meg öntik ki a pénzt belőle a haveroknak és zérő feljesztés. Minek? Pénz jön a kormánytól, más meg nem fontos.
 • Yagami
  #4
  Van még, akit nem vettek meg?
 • Teppik Amon
  #3
  Hát igen, a város szélén csak ácsingózok a gigabitre. Bármelyikre. Voda se bagózik errefelé, se a telekom, a telenor. Korlátlan net jó áron jó sebességgel? Ahhoz emeletes ház kell a város közepén :(
 • Peirithoosz
  #2
  "A DIGI az ország bármely pontján képes magas minőségű szolgáltatást biztosítani..."

  Ekkora kamu szöveget leírni egy cikkben!
  Nem is olyan régen gondolkodtam, hogy áttérek Digi mobilra, igen ám, de jól megszopattam volna magam! Észak-dunántúl /nem elmaradott vidék/ sok részén, lehetetlen Digi mobilt használni, mivel a lefedettség NULLA! Továbbá, eszük ágában sincs a városokon kívül bárhol is fejleszteni vezetékes hálózatot /telefon, TV, internet/!
  Tehát hagyjuk ezt a "bármely pontján" elérhető hülyeség szajkózását!
  Szerencsére idén már bejött a környéki falvakba is az optikai Telekom, ami egy darabig megfelelő lesz. A Digi meg mehet a búsba!
 • Ellaberin
  #1
  Na akkor hogy lesz a meccs vége? Véletlenül csak kap majd 5G-re frekvenciát a Digi? Gyanus, hogy erre kellett csak a majomparádé. És a végén tényleg rájönnek, hogy a pályázatot az anya-vállalat nyújtotta be és hát "ohh pardon" akkor új menet - új beszálló: utóbbi mindent visz. Izé: MINDENT IS!
  Forájdzsí néven az összes 5G frekvencia - kizárólag NEMZETI alapon! - rájuk száll.

  A Jászai elvtársból meg már mekkora úr lett - még a bűnei is bocsánatossá váltak mind az égben mind a földi helytartója előtt. Remélem ő lesz az első "Lajkó cigány az űrben" vagy is hát ők ketten, mert ugye a vajda sem maradhat ki :P Mer ugye megyünk az űrbe is, mert itt lent már mindent rendbe tettünk...