5
 • wraithLord
  #5
  Még a bontók is megveszik tőled a cuccot, nem átveszik, valószínűleg a felújító cégek is veszik az eszközöket, és felújítás után árréssel elpasszolják.
  Ha nem adnak érte pénzt, akkor miért adnád oda nekik, mikor meg is hirdetheted online. De gondolom tényleg érdemesebb meghirdetni, mint eladni felújító cégnek, mert az árrés miatt kevesebb pénzért veszi meg, mint amennyiért el tudnád passzolni a piacon.

  Persze az más kérdés, hogy az Apple meg a Samsung mit csinál, de ha már nem lehet vele mit kezdeni, akkor jó dolog az, hogy beveszik, és újrahasznosítják, még ha közvetlenül nem is profitálsz belőle.
 • robicarlos6
  #4
  Adjanak kedvezményeket egyből nem végzi a kukában semmi

  Vicces amikor add be nekünk azt újrahasznosítjuk. Ja pénzt csinálnak belőle. Hát akkor a beadásért is adjanak valamit cserébe
 • t_robert
  #3
  Végső soron bizonyos egyszerűbb műveletekre simán megteszi az 120 éves alap Singer varrógép is. :) nyilván nincsen benn 40 féle varrás típus, mint a mai varrógépekben, de az alap műveletet tudja. :) Ráadásul elég taposni a pedált működik áram nélkül is. Szerintem a világban még ma is működik rengeteg a 100 éves típusból. :)
 • wraithLord
  #2
  Én laptopot szoktam felújítottat venni mostanában, mert olcsóbb, és kisebb a valószínűsége, hogy valami defektje van, mert átment már egy useren és a felújító cégen, úgyhogy valószínűleg már kiderült volna.
  Utoljára 2018-ban vettem új laptopot. (Nem cserélgetem 3 évente, hanem 1-nél többre van szükségem mostanában.)
 • Lapajka
  #1
  Van itt egy öreg muzeális Singer mechanikus varrógép... az is használt eszköz...