3
  • Gabbbbbbbbbbbb
    Nekem meggyőződésem, hogyha lenne ilyen kütyü, ami embernél 99%+ hatékonysággal fél órával előre jelzi a rohamot, akkor lehetne olyan gyorsan ható gyógyszert kifejleszteni, amelyik a rohamot megakadályozza.
  • Macropus Rufus
    nem értek a lovakhoz... miért is jó ha a tudja az ember, hogy 30 perc múlva rohama lesz? Okés, rá tud készülni pl. leül/fexik/stb... De ettől nem lesz neki jobb. Sajnos a roham jönni fog és kiütik őket rendesen.
    30 perc múlva 100%-ban bekövetkezik a roham vagy sem. Mert ha igen, akkor ez nagyon jó kütyü, bár mint feljebb írtam nem értem, hogy miért jó ez. Viszont ha téved.... 30 perc helyet 5 perc múlva jön, vagy 10 percet jelez de nem jön. Ez rosszabb mind ha nem is tudná az ember, hogy jön vagy sem.
    Mindenesetre érdekes a technológia ami agyhullámok nélkül megmondja, hogy mi lesz az agyban x perc múlva.

Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2021.11.18. 14:22:51
  • Mentol
    Nagyon kéne egy ilyen tudású hordható okoseszköz - a jelenlegi karkötők, órák nem képesek erre. Egyről tudok, ami kishazánkban nem elérhető.
    Egyébként van folyamatban egy magyar kezdeményezés is, illetve tesztelés alatt olyan szenzor, ami a bőr elektromos változásait méri.