4
Vagrus - The Riven Realms
 • SG fan
  #4
  Na megcsináltam a bevezető sztorit a Last Pilgrimage-et! Megcsináltam a karakterem, egy Scholar kereskedő törpöt, szóval irány a wasteland! :D

  Ja és persze nem adtam meg goalt, egyszerűen csak freeplayben nyomom! :D
  Utoljára szerkesztette: SG fan, 2021.11.17. 20:45:09
 • SG fan
  #3
  Hát igen, aki nem tud angolul annak eléggé nehéz egy ennyire sok szöveggel dolgozó játék. Eléggé fura amúgy, hogy magyarok csinálják, és nincs magyar nyelv. Állítólag a többi lokalizáció azért nincs mert hát kis csapat és spórolni kell, de a magyar nyelvet ők is megtudták volna csinálni nem? Na mindegy nem panaszkodom mert amúgy tényleg nagyon jó a játék! :)
 • Montanosz
  #2
  még annyi hogy remek játék, sajnos az egyszerre megjelenő szöveg miatt a unity fordito ugye deepl esetén is csak 5ezer karakterig jo,sajna ilyenkor mentésa és ujra betölt, annyi hogy a már leforditot szöveg magyar marad, vagy persze origin angol aztán telefonnal forditani :-D

 • SG fan
  #1
  Üdv! A Játék egy magyar csapat a Lost Pilgrims műve, amely nem rég jelent meg teljesen, early accesben eddig is elérhető volt steamen. Ha valakit konkrétan érdekel itt a steames oldala: ITT!

  A játék egy körökre osztott nyílt világú RPG amelyet a régi hagyományos pen and paper szerepjátékok ihlettek. Aki nem szeret olvasni annak nem ajánlom. Rengeteget kell de én élveztem és lényegében mintha csak egy mesélő vázolná a történteket. Egy narratív focusu játék, a setting olyan mintha a D&D Dark Sun-ját csinálták volna meg, és néhol egy két Warhammer 40k is megtalálható a játékban (na nem a scifi vonal) pl: egy hallhatatlan vagy legalábbis nem öregedő uralkodó aki a végső katasztrófában egy nagy harc során habár megmentette az országa egy részét végül egy azóta is tartó kómába esett, vagy az egyház aki elég erős hatalommal bír és vannak inquisitoraik akik szinte bármit megtehetnek a feladatuk elvégzése érdekében stb. Szóval adott egy poszt apokaliptikus fantasy ahol te egy Vagrus azaz karaván vezető vagy. A városok között utazol a nyílt világban ahol ez egy fontos szakma mivel a városok még csak csak lakhatók de a pusztaság igazán veszélyes, viszont az egyetlen módja az információ és áruszállításnak a Vagrusok és azok karavánja a Commitatusok. Szóval eldöntheted, hogy kereskedsz, felfedezel, elmész zsoldosnak vagy minddez, Eközben folyamatosan fedezed fel a világot, mindenről amivel találkozol egy kis naplóban/kódexben olvashatsz többet, és persze jó rpg-hez hűen szerepjátszhatsz, interakcióba léphetsz emberekkel, vehetsz fel küldetést vagy egyszerűn lehetsz egy sivatagi busz, azaz szállíthatsz utasokat. Persze a legfontosabb része a te Commitatusod (remélem jól írtam) menedzselése. Legyen elég élelmed az útra, legyen elég pénzed kifizetni az embereid, legyen elég katonád rabszolgát, esetleg áru amit eladsz. Legyen jó a morál, mennyit utazol a nap, majd táborozásnál mennyit eszik a bagázs stb. A morál az emberek kondiciója, hogy mennyire fáradtak, a rabszolgák mennyire félnek mind mind fontos tényező, hogy a karavánod egyben maradjon és ne halljatok meg a sivatag közepén ami amúgy sem veszélytelen. Random események, és természetesen Darkest Dungeonos körökre osztott harcok is várnak. Mindez szinte már egy graphic novelként illusztrálva. Lehetnek társaid velük beszélgethetsz is. Van egy könnyebb sztori alapu kampány ami voltaképpen a tutorial és van az igazi nagy ágyú a nehezbb ahol a nyíltvilágban kieresztve azt csinálsz amit akarsz. Az elején a játék felhívja rá a figyelmet (sőt lehet, hogy már a leírásban is az áruházi oldalakon, hogy nem egy könnyű darabról van szó, nagyon nehéz ments gyakran mert többszőr is megfogsz hallni valószínűleg mire megfelelő gyakorlatod lesz, hogy egy önfenntartó commitatusod legyen. Viszont már így is sokat írtam. Ha érdekel less rá a steamen vagy a GOG-on és szerezd be. Hidd el ha szereted az ilyesmit akkor megfogja érni! :)
  Utoljára szerkesztette: SG fan, 2021.11.14. 11:25:17