60
God of War (PC)
-
Dlite #20 Én billentyűzettel játszok. (Megvan PS-en is, de én jobban szeretem az egér+billentyűzet kombót..). És pont itt a problémám. Nem menti el ha módosítom az irányítást. Van egy jó kis gamer egerem, oda a gombokra szeretném állítani a "Célzást" "Fejsze visszahívását" "stb. Átállítom és azzal az üzenettel" Egy vagy több gomb nincs mentve biztosan folytatja" felirattal találkozom....de nincs más opció, visszalépni a főmenübe csak úgy enged ha az alapértelmezett van beállítva..... -
#19 Laza tempóban, körbenézegetve mindenhol, olyan 30 óra körül van. Ha tényleg mindent meg akarsz csinálni, begyűjteni,mellékes küldiket, akkor kb 50. Az ezüst vásárlásra,kraftolásra kell majd -
robicarlos6 #18 Próbáld ki mindkettővel. Mindenkinek más a jó.. -
Hunor1 #17 sziasztok. itt figyel frissen a gépen, de nem tudom eldönteni hogy billentyűzettel vagy kontrollerrel játszható-e jobban? talán van valaki aki mindkettőt próbálta már? köszi -
hawkie22 #16 Örültem volna neki, ha tényleg összejön a hétvégén, hogy játszhassak, keddig szabad vagyok, de erre feleségem mindkét napra szervezett vendégeket, napközben meg a gyerköcökkel kell foglalkozni. Egyébként az a másfél óra, amit eddig játszottam vele, fergeteges. A grafika iszonyat szép, ugyan a 'történet' nehézségen indítottam elsöre, de még így is poén a bossok elleni harc. :) Jó lesz ez, ha végre eljutok odáig, hogy kicsit többet nyüstölhessem. Egyébként hány óra a fösztori? Illetve a játék, nem tudom, mennyire vannak benne mellékágak (azt láttam, hogy különbözö kihívások vannak, amiért XP-t kap az ember, de mellékküldivel még nem találkoztam.) Egyébként az összegyüjtött tört ezüst az mire lesz jó? Lehet belöle vásárolgatni? Vagy craftoláshoz kell? -
Cassell #15 Köszi, alternatív megoldásnak be is van állítva az 5-ös billentyű, azzal már ment is a pofozás:D -
#14 Én kontrollerrel játszom, de egyrészt meg kell várni, míg feltöltődik a rage csík másrészt kisegítő lehetőségekben át tudod állítani bill. kombinációt - kontrollernél legalábbis. Nézd meg, hogy billentyűzetet nem lehet-e, hátha azzal bejön. -
Cassell #13 Sziasztok!
Hogy a gránátba kell aktiválni a spartan raget? Shift+egér középső gombot írna az ikon de véletlenül sem történik semmi...
Köszi előre is -
caps lock #12 Gtx1060/3g, eredeti PS4 grafon, FHD, 40-50 fps átlag. Fidelity FX minőség vagy teljesítmény sémával simán megvan a 60 is. Egy álom ahogy kinéz ez a játék, akármilyen beállítást is használunk. Memória igénye relatív nagy, 10 giga fölött is van néha, procit viszont alig terheli. Szóval nem kell hozzá erőmű, 5-6+ éves gépeken is simán elmegy. -
robicarlos6 #11 -
robicarlos6 #10 God of War – Native Resolution vs NVIDIA DLSS vs AMD FSR Benchmarks & Comparisons -
hawkie22 #9 Nekem böven elég a High vagy a Performance, azt még a laposom is elviszi. :) Nagyon várós, még jó, hogy az egész hétvégém szabad.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2022.01.13. 06:58:22 -
robicarlos6 #8 God of War teszt (PC) (Gamekapocs)
PC Performance test by Computerbase
Akinek kell a FHD 60 fps annak 3060ti és feletti vga kell.. -
robicarlos6 #7
-
robicarlos6 #6 Kell csinálni más accountot. (Mondjuk én nem csinálok mert egy accounton akarok játszani) Remélem még megélem ,hogy elhozzák magyarba is. -
caps lock #5 Magyarországon nem elérhető. -
robicarlos6 #4 Akkor már az ótvar szarakodás helyet ps now-al tolja az ember őket. -
caps lock #3 A korábbi részek emulátorokkal játszhatóak, én most ráhangolódás végett mindegyiket kipörgetem. Az első kettő PCSX2 emuval, a Chain of Olympus és Ghost of Sparta PPSSPP emuval, a harmadik rész és az Ascension RPCS3-al játszható. Bár az utóbbi kettő még problémás, fagyások, összeomlások, fps droppok miatt nem az igazi, de egy erős procival és megfelelő beállításokkal stabilizálható. -
caps lock #2 -
caps lock #1 A 2018-as God of War PC változata!