61
God of War (PC)
-
Régebben ódzkodtam a kontrollertől, de pár éve már az ilyen típusú játékokat kontrollerrel játszom. Szerintem sokkal jobban kézre áll, bár lehet, hogy megszokás kérdése. Tény, hogy amelyik játék nagyon célzás centrikus (Horizon ZD) ott inkább visszatérek bill+egérre, de a GoW-ban eltöltött eddigi 6 órában nem tapasztaltam ilyet. Egyszer szívtam egy kicsit, amikor az egyik rúna ládához nagyon gyorsan el kellett találni, 3 különböző helyen lévő rúnát, ami kb. 5 pixel nagyságú volt, ott egy kicsit anyáztam, de a játékban eddig alapvetően nem kellett pixel pontos célzás. -
Dlite #20 Én billentyűzettel játszok. (Megvan PS-en is, de én jobban szeretem az egér+billentyűzet kombót..). És pont itt a problémám. Nem menti el ha módosítom az irányítást. Van egy jó kis gamer egerem, oda a gombokra szeretném állítani a "Célzást" "Fejsze visszahívását" "stb. Átállítom és azzal az üzenettel" Egy vagy több gomb nincs mentve biztosan folytatja" felirattal találkozom....de nincs más opció, visszalépni a főmenübe csak úgy enged ha az alapértelmezett van beállítva..... -
Laza tempóban, körbenézegetve mindenhol, olyan 30 óra körül van. Ha tényleg mindent meg akarsz csinálni, begyűjteni,mellékes küldiket, akkor kb 50. Az ezüst vásárlásra,kraftolásra kell majd -
robicarlos6 #18 Próbáld ki mindkettővel. Mindenkinek más a jó.. -
Hunor1 #17 sziasztok. itt figyel frissen a gépen, de nem tudom eldönteni hogy billentyűzettel vagy kontrollerrel játszható-e jobban? talán van valaki aki mindkettőt próbálta már? köszi -
hawkie22 #16 Örültem volna neki, ha tényleg összejön a hétvégén, hogy játszhassak, keddig szabad vagyok, de erre feleségem mindkét napra szervezett vendégeket, napközben meg a gyerköcökkel kell foglalkozni. Egyébként az a másfél óra, amit eddig játszottam vele, fergeteges. A grafika iszonyat szép, ugyan a 'történet' nehézségen indítottam elsöre, de még így is poén a bossok elleni harc. :) Jó lesz ez, ha végre eljutok odáig, hogy kicsit többet nyüstölhessem. Egyébként hány óra a fösztori? Illetve a játék, nem tudom, mennyire vannak benne mellékágak (azt láttam, hogy különbözö kihívások vannak, amiért XP-t kap az ember, de mellékküldivel még nem találkoztam.) Egyébként az összegyüjtött tört ezüst az mire lesz jó? Lehet belöle vásárolgatni? Vagy craftoláshoz kell? -
Cassell #15 Köszi, alternatív megoldásnak be is van állítva az 5-ös billentyű, azzal már ment is a pofozás:D -
Én kontrollerrel játszom, de egyrészt meg kell várni, míg feltöltődik a rage csík másrészt kisegítő lehetőségekben át tudod állítani bill. kombinációt - kontrollernél legalábbis. Nézd meg, hogy billentyűzetet nem lehet-e, hátha azzal bejön. -
Cassell #13 Sziasztok!
Hogy a gránátba kell aktiválni a spartan raget? Shift+egér középső gombot írna az ikon de véletlenül sem történik semmi...
Köszi előre is -
caps lock #12 Gtx1060/3g, eredeti PS4 grafon, FHD, 40-50 fps átlag. Fidelity FX minőség vagy teljesítmény sémával simán megvan a 60 is. Egy álom ahogy kinéz ez a játék, akármilyen beállítást is használunk. Memória igénye relatív nagy, 10 giga fölött is van néha, procit viszont alig terheli. Szóval nem kell hozzá erőmű, 5-6+ éves gépeken is simán elmegy. -
robicarlos6 #11 -
robicarlos6 #10 God of War – Native Resolution vs NVIDIA DLSS vs AMD FSR Benchmarks & Comparisons -
hawkie22 #9 Nekem böven elég a High vagy a Performance, azt még a laposom is elviszi. :) Nagyon várós, még jó, hogy az egész hétvégém szabad.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2022.01.13. 06:58:22 -
robicarlos6 #8 God of War teszt (PC) (Gamekapocs)
PC Performance test by Computerbase
Akinek kell a FHD 60 fps annak 3060ti és feletti vga kell.. -
robicarlos6 #7
-
robicarlos6 #6 Kell csinálni más accountot. (Mondjuk én nem csinálok mert egy accounton akarok játszani) Remélem még megélem ,hogy elhozzák magyarba is. -
caps lock #5 Magyarországon nem elérhető. -
robicarlos6 #4 Akkor már az ótvar szarakodás helyet ps now-al tolja az ember őket. -
caps lock #3 A korábbi részek emulátorokkal játszhatóak, én most ráhangolódás végett mindegyiket kipörgetem. Az első kettő PCSX2 emuval, a Chain of Olympus és Ghost of Sparta PPSSPP emuval, a harmadik rész és az Ascension RPCS3-al játszható. Bár az utóbbi kettő még problémás, fagyások, összeomlások, fps droppok miatt nem az igazi, de egy erős procival és megfelelő beállításokkal stabilizálható. -
caps lock #2 -
caps lock #1 A 2018-as God of War PC változata!