7
 • Bazsa20
  #7
  Kedves Lapajka, látom felettébb bántja az önérzetedet, ha valaki tisztába rakja a zűrzavart a makacs fejedben. Tanulj egy kis önkritikát, hidd el az segít a benned rejlő komplexusok leküzdésében. A kultúra bizonyára nem erősséged, szóval egy majom szájából a majomkodás igencsak hasznavehetetlen és elfuserált lépés. A trollkodás vádja számomra értelmezhetetlen, főleg egy olyan valakitől (ez vagy te) akinek a kapa kilóg a szájából. Tanulj egy kevéske jó modort, ugyanis nem mindig a indulattal teli személyeskedés a megoldás arra, ha butaságokat írogatsz. A tisztánlátás kedvéért olykor korrigálni szükséges a félrevezető információkat, ezért a jópofának tűnő, ámbár bugyuta hozzászólásodat tényekkel spékeltem meg. Állításoddal ellentétben nem az új részről írtál, hanem úgy nagy általánosságban a Halloween filmekről. Értem én, hogy erős késztetést érzel, hogy megvédd a magad igazát, de így válik szánandóvá a figurád. Az illem, habár érezhetően nem része a fogalomtáradnak, megpróbálom visszafogni magam és kulturált módon lereagálni a dolgokat, hátha ragad belőle rád is egy picurka szellemi képesség. Amennyiben attól lennék szerencsétlen véleményed szerint, mert a 12 és a 15 között bizony van némi pontatlanság, akkor vállalom a kritikát, de ez esetben te is bátran vállald a hiteltelen minősítést. Ócska sorozatról fecsegsz, miközben az új részről papolsz itt nekem…továbbá összekeverni a Meyers és a Myers neveket valóban nem egy irdatlan nagy tudatlanság egy koca horror filmestől pláné, de figyeled, nekem valahogy mégis sikerült Lapajkát írnom Pojáca helyett. A filmet ettől persze még lehet „szarozni, de abba vajon belegondoltál, hogy esetedben talán fordított a helyzet?
 • Lapajka
  #6
  A legújabb részről írtam okostojás. Merthogy a poszt is erről szól, amihez itt kommentelünk, ha nem vetted volna észre.
  És DE: Zs-nél is Zs-ébb utrazsé trágya... továbbá tök friss film, de persze ezzel vált JL Curtis világhírűvé idén (öregasszonyként) szerinted... Gratulálok!
  De fontos ám, hogy a teljesen irreleváns filmben a teljesen irreleváns nevet egy betűvel elírtam... még keress légyszíves helyesírási hibákat nyelvtannáci troll!
  Nem 15 rész van, hanem 12... tényleg? Húú ez is de fontos, így most jobban érzed magad, hogy ebben is okoskodhattál és egy teljesen lényegtelen dolgot kijavítottál... legyél vele boldog te szerencsétlen... egy ócska horror sorozatnak nagyon fontos ám tudni halálpontosan hogy hány része van, ebből diplomáznak a filmművészetin.... kevés ilyen szánalmas majommal volt dolgom min te barátom...
  Utoljára szerkesztette: Lapajka, 2021.11.01. 23:45:29
 • Bazsa20
  #5
  Kedves Lapajka, az évszámokat összekeverhetted, a Halloween (1978) nem a Péntek 13 (1980) másolata, ellenkezőleg pont fordítva igaz. Továbbá a "ZS szart" minden idők legjobb horror filmjei között tartják számon, és ehhez a "szarhoz" Jamie Lee Curtis bizony adta a nevét és a "szarnak" hála világhírűvé vált. Elképesztő! Ja igen, a Meyers az Myers, a 15 rész pedig 12 rész.
 • Ender Wiggin
  #4
  Az első kettő jó film.

  Ez? Aki írta, az az írással meg a logikával is hadilábon áll.
 • Lapajka
  #3
  Mivel egy zombi-féle, csak nem marcangol, meg üvölt és szalad, hanem komótosan sétál egy késsel általában, viszont mindenhová odaér elég gyorsan... Egyébként a kb 40 éve indult és vagy 15 részt megért (legutolsó a Jason vs Freddy az utóbbi 10 évben készült, csak már nem az ős alkotóktól és persze az is irdatlan baromság), Péntek 13 sorozat silány másolata... Tehát azért nem hal meg mert élőhalott ugyebár... azaz elvileg misztikus hentelő horror, bár sokat nem érezni ebből, csak azt hogy mindig felkel akárhogy szétgyakják... viszont a Jason sztoriknál legalább voltak ötletek, volt izgalmas akció (ha nem is minden részében, mert a legtöbb az is elég silány)... ez a szerencsétlen Meyers meg nagyjából mindenki lebök, esetleg a fejét szétveri nagy ritkán aztán kb ez a repertoár... és ehhez a ZS szarhoz JL Curtis a nevét adta... elképesztő...
 • Lapajka
  #2
  Mondjuk inkább, nyomorúságosan és siralmasan szánalmas és sablonos...
 • chris0000
  #1
  h támad fel mindig ez a Myers egyébként? amit utoljára láttam ott is neki szorította a végén a kocsi a fához és meghalt. üdv.