9
  • Lapajka
    #9
    "Ezek mellett persze még ott vannak, azon kevesek, akik a macerás töltögetést meg a számítógépet (LOL) választják"
    Csak a magad butaságát és dilettantizmusát mutattad meg ezzel... és csakis magadon röhöghetsz...
    Egy profinak SEMMI MACERÁS NINCS BENNE, rutinból csinálja, ha akarja... egy mozdulat és megvan... És képzeld el, középszintű angolos is (ami te aligha vagy ilyen értelmi szinttel) leveszi a feliratot, mert pontosan akarja érteni a filmet... (kb még egy mozdulat és megvan, nincs semmi keresgetés már rég) A PC pedig egy magasabb szint, amit nyilván te nem érthetsz... görnyedj csak a suttyofonod fölött, ahogy a többi majom...
  • Lapajka
    #8
    Szóval szerinted tv-n (tehát kábelen ill settop-on) nem lehet Netflix-et nézni? Ja értem... XD
  • Lapajka
    #7
    Szót nem ejtettem warez-ről...
  • Lapajka
    #6
    Informatikához nem értő millióknak azért nagyon jó hogy otthon duruzsol az okostévén... Előnye hogy gyorsan, gyakran szinkronosan egykupacban van egy tékád a képernyőn, könnyen használható a legnagyobb búmerek is otthonosan tudnak gyorsan mozogni a menüjében... jó minőségben nézhetsz filmeket, nagy a választék és ehhez mérten olcsó is az előfizetés. Nem futott volna fel eddig ha egy trágyadomb lenne... Nem utolsósorban ugyebár adatot gyűjt és testre szabott ajánlatokat tesz, tehát nem kell pöcsölni a keresgetéssel sem jó esetben... mindig vannak új dolgok és azért nem igénytelen zömmel a kínálat. Vannak hátrányai bőven, de a kisember ebből mit sem sejt.. (pl hogy a fullhd-nak kikiáltott filmek valójában többnyire HD-k, de az sem mindig...)
  • cateran
    #5
    A Netflix a geo alapu korlatozasaival kimeriti a kalap szar fogalmat....Fel nem tudom fogni mit hypeolnak rajta...Rengeteg film/sorozat eleve nem is elerheto..
    "akik a macerás töltögetést meg a számítógépet"
    Nyilvan 3 klikk (vagy erintes...Szamitogep? Roflol..hol elsz te, a 90-es evekben?) az tul maceras...
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2021.11.01. 11:29:33
  • Lapajka
    #4
    Ízlelgesd a KODI fogalmát tesó... XD
  • kalapos01
    #3
    " tudja mindenki, hogy a magyar filmnézők jó része nem így néz filmet"

    Egyrészt igazad van, mert a többség valóban tévében néz filmeket, ugye fél-egy millióan egy-egy filmet is akár, és még a mozi visz elég komoly szeletet, sokszor több százezer nézőt egy filmre. Viszont épp ez utóbbi miatt kicsit meglep, hogy van, aki szerint nem mérvadó a streaming. Ha heti 2-300 ezer ember 2000 forintot is kifizet moziban EGY filmre, akkor biztos vagy benne, hogy nem éri meg kurvára neki havi 2000-et kifizetni egy Netflixre vagy HBO Góra több száz filmért?

    Ezek mellett persze még ott vannak, azon kevesek, akik a macerás töltögetést meg a számítógépet (LOL) választják, ahelyett, hogy gombnyomásra indítanának el valamit, ráadásul a töltögetőknek is ott az a töredéke nem rendelkezik nyelvtudással, ők még feliratot is keresgélnek talán. De nyilván ők vannak a legkevesebben, egy bizonyos kor fölött ilyesmi nem téma, plusz a többmillió kistelepülési lakó zöme sem fog ilyesmivel szenvedni, ld. a legutóbbi kimutatásokat.
  • lammaer
    #2
    Statisztikai alapon, valószinüleg az ízlésvilág független attól hogy valaki warezol vagy előfizet. Szóval ha 1 millió warezos mellett csak 100K előfizető van, az ö általuk produklt arány valószinüleg kivetíthető a másik 1 millióra is.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.10.31. 17:56:50
  • Lapajka
    #1
    Hogy az előfizetéses magyar Netflix nézők miatt mi lesz hol egy listán, nem mérvadó... tudja mindenki, hogy a magyar filmnézők jó része nem így néz filmet...