9
OKULJUNK EGYÜTT!
 • CominSun
  #9
  Sziasztok!
  Eredetileg csak egy rövid videót akartam készíteni a legmagasabb emberekről, aztán azon kaptam, magam, hogy már 4 percnyi anyagom van, és mindez csupán a valaha élt legmagasabb emberről. Nem volt szívem szelektálni, és túl sok ötletem is akadt, így végül ezt a videót teljes egészében Robert Pershing Wadlow-nak szentelem.
  Egy pillanatig sem ált szándékomba kigúnyolni őt! Néhány róla olvasott szituáció annyira jópofa volt, hogy meg kellett próbálnom humoros megközelítéssel átadnom azt felétek. Remélem sikerült.
  Lessétek meg, és ha tetszik a videó, akkor IRATKOZZATOK FEL, és mutassátok meg mindenkinek, hogy ilyen is van.
  Előre is köszönöm.

 • CominSun
  #8
  Sziasztok!
  A legújabb videóm témája a testünk egyik legértékesebb, és legsokoldalúbb szerve, a fülünk. Ez az apró testrész rendkívül fontos számunkra, ugyanis nem csak a hallásunkért, de az egyensúlyérzékünkért is nagy részben ő felelős.
  Remélem elnyeri a tetszéseteket. Fogadjátok szeretettel.
  Szívesen fogadok építő jellegű tanácsokat a továbbiakban is, és külön köszönöm mindenkinek, aki valamilyen formában támogatja a csatornám további fejlődését.

 • CominSun
  #7
  Sziasztok!
  Kicsikét nehézkesen indult számomra ez az év, de végül csak elkészült az új videó.
  Mivel tavaly már volt szó a Föld legmagasabb pontjairól, így most egy virtuális tengeralattjáróba pattantam be, és körülnéztem a Mariana-árok mélyén. A végeredmény mindössze három és fél perc lett, de szerintem elég sok érdekességet sikerült összegyűjtenem a Föld legmélyebb pontjáról.
  Fogadjátok szeretettel!
  Szívesen fogadok építő jellegű tanácsokat a továbbiakban is, és külön köszönöm mindenkinek, aki valamilyen formában támogatja a csatornám további fejlődését.

 • CominSun
  #6
  Sziasztok!
  Kellemes meglepetés, de az agytorna videóm immár elérte a 1200 megtekintést.
  Ez egy ilyen kis csatornának, mint az enyém óriási dolog. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki megnézte, és azoknak is, akik ezután nézik majd meg.
  Továbbra is szívesen fogadok építő jellegű tanácsokat, és külön köszönöm mindenkinek, aki valamilyen úton segíti a csatornám további fejlődését.
  Még egyszer nagyon köszönöm.
 • CominSun
  #5
  Köszönöm az ötletet. Ilyen megoldásra nem is gondoltam még. :)
 • Palinko
  #4
  Szerintem nem rossz de kicsit statikus és unalmas, a mai fiatalságot szerintem kevésbé köti le, de szerencsére a youtube kínál eszközöket a videók interaktívabbá tételéhez mint például:
  Az ehhez hasonló megoldások.
  Készült több hasonló játék
 • CominSun
  #3
  Szia!
  Köszönöm a válaszod. Sajnos a hangom ilyen, és mióta vettem egy jobb mikrofont, azóta már a technikára sem foghatom. :D
  Ami az ötletedet illeti: Nem állítom, hogy nem futott már át az én agyamon is ez, de egyelőre még kicsit nehezen vennék be egy külsős embert ebbe a projektbe. Majd az idő eldönti, de azért köszönöm az észrevételt, és az őszinteséget.
 • CominSun
  #1
  Sziasztok!
  Belevágtam egy vadonatúj edukációs, szórakoztató videó sorozatba, és magamra öltöttem egy kvíz mester szerepét. Most örömmel nyújtom át az OKULJUNK EGYÜTT! – első igazi epizódját. Remélem tetszeni fog ez az online kvíz. Fogadjátok szeretettel. Szívesen fogadok építő jellegű tanácsokat is, és külön köszönöm mindenkinek, aki valamilyen úton segíti a csatornám fejlődését.


  Utoljára szerkesztette: CominSun, 2021.10.29. 15:56:06