6
OKULJUNK EGYÜTT!
 • CominSun
  #6
  Sziasztok!
  Kellemes meglepetés, de az agytorna videóm immár elérte a 1200 megtekintést.
  Ez egy ilyen kis csatornának, mint az enyém óriási dolog. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki megnézte, és azoknak is, akik ezután nézik majd meg.
  Továbbra is szívesen fogadok építő jellegű tanácsokat, és külön köszönöm mindenkinek, aki valamilyen úton segíti a csatornám további fejlődését.
  Még egyszer nagyon köszönöm.
 • CominSun
  #5
  Köszönöm az ötletet. Ilyen megoldásra nem is gondoltam még. :)
 • Palinko
  #4
  Szerintem nem rossz de kicsit statikus és unalmas, a mai fiatalságot szerintem kevésbé köti le, de szerencsére a youtube kínál eszközöket a videók interaktívabbá tételéhez mint például:
  Az ehhez hasonló megoldások.
  Készült több hasonló játék
 • CominSun
  #3
  Szia!
  Köszönöm a válaszod. Sajnos a hangom ilyen, és mióta vettem egy jobb mikrofont, azóta már a technikára sem foghatom. :D
  Ami az ötletedet illeti: Nem állítom, hogy nem futott már át az én agyamon is ez, de egyelőre még kicsit nehezen vennék be egy külsős embert ebbe a projektbe. Majd az idő eldönti, de azért köszönöm az észrevételt, és az őszinteséget.
 • CominSun
  #1
  Sziasztok!
  Belevágtam egy vadonatúj edukációs, szórakoztató videó sorozatba, és magamra öltöttem egy kvíz mester szerepét. Most örömmel nyújtom át az OKULJUNK EGYÜTT! – első igazi epizódját. Remélem tetszeni fog ez az online kvíz. Fogadjátok szeretettel. Szívesen fogadok építő jellegű tanácsokat is, és külön köszönöm mindenkinek, aki valamilyen úton segíti a csatornám fejlődését.


  Utoljára szerkesztette: CominSun, 2021.10.29. 15:56:06