10
 • Lapajka
  #10
  A szuperhős filmek kb 90 százalékára szerintem pont ugyanez igaz... gyerekfilmek felnőtteknek... gyerek nem nézheti csak illegálisan, de akkor nagyon boldog... egészséges felnőtt számára baromi fárasztó zagyva bugyutaságok...
 • Kelta
  #9
  Annyira nem volt szörnyű..1x meglehet nézni, néha egész jó poénok vannak benne, látvány is elmegy.
 • cateran
  #8
  "Mindig kell egy nagyobb gonosz, a hősöknek meg mindig győzni kell"
  Ez eddig sem volt igaz, de mostanaban mar plane nem..lasd pl What if... s01ep05 - Zombies
 • BrockSamson
  #7
  A mainstream kepregenyek vilagaban nincsen kovetkezetesseg, kb. soha nem is volt, minden azon mulik, hogy ki irja eppen az adott tortenetet. Egyik fuzetben Superman kuszkodik, hogy felemeljen egy tankerhajot, a masikban pedig 5 napig tarja a Fold sulyat megeroltetes nelkul (ra lehet keresni). Minden ero narrativ es minden karaktert a plot armor tart eletben; ezert lehetseges, hogy Hawkeye vagy Black Widow tagjai lehetnek az Avengersnek. Thorrol lepattanak a golyok, Hawkeye-t meg egyszeruen nem talaljak el, az eredmeny ugyanaz.
 • grobs
  #6
  Az "univerzum" itt képletesen értendő, a "legvéresebb" pedig szó szerint. Az "univerzum" a hősöket és gonoszokat jelenti, a "legvéresebb" pedig azt, hogy a marvel mainstream hősök és gonoszok csak nagyon ritkán (jellemzően soha) lépnek át 18+ vérengzésbe. Carnage viszont azon kevés karakter közé tartozik amelyik alapvetően ilyen (gore) képregényekben szerepel.

  Az átjárás itt jogi akadályokba ütközik. A jogtulajdonos marvel még a nagy felfutás előtt bizonyos hősökre, és hozzájuk tartozó más karakterekre adta el a jogokat. A sony a pókember részt vette meg. nem tehetik meg, hogy olyan ellenfeleket tesznek be a saját filmjükbe ami eszükbe jut. Az új pókember filmek ezért Disney-Sony koprodukcióban készülnek. A magasabb bevétel miatt a sony is jól jár, hogy bérbe visszaadja a Disney (Marvel) hősét. A Venom viszont saját filmjük, itt abból gazdálkodhatnak ami náluk van.

  Az erősorrend meg viszonylagos. Mindig kell egy nagyobb gonosz, a hősöknek meg mindig győzni kell. Úgyhogy mindig lesz valami ami miatt a "felturbózott" emberek győznek.
 • repvez
  #5
  nem az a gond, hogy nem járkálnak össze, de legyen egy rangsor egy erősorrend és ahhoz tartsák magukat.

  Egy tanossal ne egy halando ember verekedjen már meg ilyenek, olyanokat eressen össze aki kb hasonlo erőt képpvislenek.

  DE itt is azt irják, hogy az egész marvel univerzum legvéresebb gonosza, és mégcsak a várost se fogja elhagyni nem hogy az univerzumba öldökölne. és egy halandó testébe.

  nekem ez a bajom ezekkel a filmekkel, hogy a saját logikájukban is megbuknak .
 • Cat #4
  A képregényfolyamokban a szereplők rendszeresen átjárkálnak egymáshoz, de ez egy másfél órás filmben nem megvalósítható.
 • repvez
  #3
  Egy valamit nem értek, hogy ezeknek a superhős filmeknek ha van egy közös univerzumuk és egy közös idösikban is tevékenykednek akkor hogy lehet , hogy
  Mindig mindenki a legeslegnagyobb fögonosz, de a végén mégis egy egyszerü halando kinyirja öket?
  Meg itt is azt irja, hogy a vérengző a marvel univerzum legvéresebb karaktere,
  Tehát egy ilyen karaktert betesznek egy félig vigjátéknak tekinthető filmbe?
  Miközben pár másik filmben szereplö sokkal több embert nyirt ki vagy egy egész bolygórendszert, de az nem volt 18as karika itt, meg poénra veszik a 18as karikás filmet meg a legvéresebb karakter aki csak a szerelmét akarja megmenteni.

  Hoghyy jön ez össze a többi bolygóközi főgonosszal ?
 • Montanosz
  #2
  inkább zs...
 • Ender Wiggin
  #1
  A 2018-as Venom rendelkezett pár értékelhető pillanattal, de alapveően egy fos volt...
  Tartották a színvonalat... Az is valami.