3
  • zetortraktor
    Á, látom kezdővel van dolgunk. Elég nagy marhaság előfizetni a Netflixre azért, ami nem Netflixes. Ki tesz ilyet? :)) Aki Netflixre fizet elő, az a Netflixes tartalmakért teszi. Azokat mindig is meg fogja kapni. Ezen a héten is jött elég sok Netflixes film és sorozat. Ha téged az érdekel, ami nem Netflixes, akkor persze, hogy nem fizetsz elő.

" Bejönnek az országba nagy hanggal, aztán meg csak a nagy a szél fúj. Beharangozzák hogy mi minden lesz majd elérhető, "

Erős a homály. Kíváncsi lennék, hol és mikor jött be nagy hanggal itthon a Netflix vagy az Amazon, arra még kíváncsibb, hogy mit harangoztak be, főleg olyat, ami nem elérhető. Semmi ilyenre nem volt példa.

Amiatt meg kér puffognod, hogy mi elérhető és mi nem, ha ennyire nem vagy képben. A Netflixen elérhető az, ami Netflix-cucc. Az HBO-n elérhető az, ami HBO-cucc. Minden. Oké, 99%, de ez a szolgáltatók lényege. Minden más, amit vásárolnak, az bizonyos piacokon lesz elérhető, amelyik piacokra meg tudják venni őket. Ha valamelyik piacra már más vette meg őket, akkor hiába vered az asztalt, nem tudják megvenni.

De tudod, hogy mi a csavar? Az, hogy itthon is van csomó minden a Netflixen vagy az HBO Gón, ami Amerikában nincs. És persze ez fordítva is igaz.

Ahogy itthon a Netflixen
  • monk00
    Kíváncsi leszek én erre. Le merem fogadni, hogy a 40%-a sem lesz elérhető magyarországon, annak a a tartalomnak ami amerikában elérhető. Az összes streaming szolgáltatónál ez van. Bejönnek az országba nagy hanggal, aztán meg csak a nagy a szél fúj. Beharangozzák hogy mi minden lesz majd elérhető, aztán meg a végén kiderül hogy a tartalom 90%- a már magyarországon is elérhető évek óta. Olyan mintha ismétlést néznél a tv. ben. Ezért mondtam le a netflixet is
  • grobs
    "az előfizetés díja nem fog nőni, inkább csökkenhet"

Ez szerintem félreértés. Jelenleg 1890 HUF az előfizetés. Legfeljebb az képzelhető el, hogy az amerikai árnál olcsóbb lesz itthon a MAX, de 1890 HUF-nál biztosan nem lesz olcsóbb.